Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Gaudiu de nit màgica de revetlla, però sempre amb precaució


El cap de setmana a SQV

Sant Quirze celebrarà intensament la nit de Sant Joan. Després de sopar serà el moment de gaudir de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. La revetlla començarà a les 23 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó. A continuació, s'encendrà la foguera amb la participació dels Diables de Sant Quirze.
 

Taller infantil: Construïm la Foguera!
 
El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze (GIHSQ) realitzarà el mateix 23 de juny, a les 11 hores, un taller infantil per construir l’estructura de fusta i el ninot de la foguera. Durant l’activitat, que tindrà lloc davant de la Masia Mas Duran, es servirà un esmorzar popular. 

Revetlla a Les Fonts

L’Associació de Veïns i Propietaris de Les Fonts prepara una bona revetlla al seu local social. Serà a partir de les 20 hores i hi haurà barbacoa, música i molt més. Informeu-vos-en, aquí!
I, si a la tarda del 24 teniu ganes de fer cultura popular i continuar amb la festa, a partir de les 17 hores teniu una cita a la plaça Manel Mañas: gegants, escacs, xocolatada... Consulteu la programació.
 
La revetlla, amb precaució
 
Recordeu gaudir de la revetlla amb precaució. Per això, cal tenir en compte alguns consells de Protecció Civil, centrats tant en com tractem amb els petards com en les fogueres. Trobareu tots els detalls sobre els consells per gaudir d’una revetlla segura en aquest enllaç.
 
Avui, donació sang

El CAP Sant Quirze realitza avui una nova jornada de donació de sang organitzada pel Banc de sang i Teixits de Catalunya. Les persones que vulguin participar-hi, poden adreçar-se al CAP Sant Quirze de les 17:00 a 20:00h

Recordeu!

A partir del 23 de juny, la piscina municipal de Can Casablanques obre les seves portes cada dia de la setmana, de 10 a 19.30 hores. D’altra banda, la piscina de Les Fonts iniciarà la temporada de bany el 24 de juny. Ambdues instal•lacions romandran obertes fins a l’11 de setembre.

Més informació i detalls, a l'agenda municipal.