Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

La Patronal acull avui el passi del documental En Femme, emmarcat en el Dia per a l’Alliberament LGTBI

La jornada central tindrà lloc el proper dijous, amb la lectura d’un manifest, entre altres propostes


La Patronal acull avui el passi del documental En Femme, emmarcat en el  Dia per a l’Alliberament LGTBI

La Patronal acull avui a les 19 h el passi del documental En Femme, emmarcat en el  Dia per a l’Alliberament LGTBI
La jornada central tindrà lloc el proper dijous, amb la lectura d’un manifest, entre altres propostes
La Patronal acull avui la projecció del documental “En Femme”. Una de les seves protagonistes, la santquirzenca Judith Juanhuix, presentarà l’acte, juntament amb la directora, Alba Barbé.
En Femme  és el primer documental que tracta el tema del travestisme des de dins. Es tracta del nom d’un club secret de Barcelona, que ningú coneix més enllà de qui vol accedir-hi. Les persones que practiquen el “cross-dressing” es poden trobar i parlar d’una manera totalment privada i lliure.

Més propostes durant el mes de juny


El proper 28 de juny, Dia de l’Alliberament LGTBI, es llegirà un manifest a les 12 hores a la plaça de la Vila per commemorar la jornada. També es col•locarà la bandera irisada a la façana de l’Ajuntament.
Durant la setmana del 25 de juny els colors de la bandera irisada lluiran a dues rotondes, al parc de les Morisques, i a un banc als exteriors de l’Espai Maria-Mercè Marçal, amb l’objectiu de continuar visibilitzant que Sant Quirze és un municipi divers.
A més, el dia 28 podeu recollir la vostra polsera irisada als equipaments o serveis municipals.
 

Trans a la feina
L’exposició itinerant “Trans in labour and employment”, d’Anja Weber, es pot veure fins al 6 de juliol al CAP Sant Quirze. La mostra aborda com afronten les persones transexuals aquesta circumstància en l’àmbit laboral. Després d’aquesta data s’ubicarà a la Biblioteca Municipal, a l’Espai Maria-Mercè Marçal i al centre cívic Can Feliu.