Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El documental En Femme analitza el transvestisme des de dins

La projecció va tenir lloc ahir, amb l’assistència de la directora i una de les protagonistes


El documental En Femme analitza el transvestisme des de dins

El documental En Femme va centrar ahir una anàlisi a fons sobre el transvestisme. La Patronal es va omplir per acollir un dels actes amb motiu del Dia per a l’Alliberament LGTBI que tindrà lloc el proper 28 de juny. La directora de l’obra, Alba Barbé, juntament amb una de les protagonistes i veïna de Sant Quirze, Judith Juanhuix, van presentar la projecció. L’acte també va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras.
En Femme és el primer documental que tracta el tema del transvestisme des de dins. Es tracta del nom d’un club secret de Barcelona, que ningú coneix més enllà de qui vol accedir-hi. Les persones que practiquen el “cross-dressing” es poden trobar i parlar d’una manera totalment privada i lliure.

Més propostes
El proper dijous 28 de juny, Dia per a l’Alliberament LGTBI, es llegirà un manifest a les 12 hores a la plaça de la Vila per commemorar la jornada. També es col•locarà la bandera irisada a la façana de l’Ajuntament.
Durant la setmana del 25 de juny els colors de la bandera irisada lluiran a dues rotondes, al parc de les Morisques, i a un banc als exteriors de l’Espai Maria-Mercè Marçal, amb l’objectiu de continuar visibilitzant que Sant Quirze és un municipi divers.
A més, el dia 28 podeu recollir la vostra polsera irisada als equipaments o serveis municipals.
 
Trans a la feina
L’exposició itinerant “Trans in labour and employment”, d’Anja Weber, es pot veure fins al 6 de juliol al CAP Sant Quirze. La mostra aborda com afronten les persones transexuals aquesta circumstància en l’àmbit laboral. Després d’aquesta data s’ubicarà a la Biblioteca Municipal, a l’Espai Maria-Mercè Marçal i al centre cívic Can Feliu.