Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Cicle de cinema a la fresca en català

El parc de les Morisques acollirà les projeccions tres divendres del mes de juliol


Cicle de cinema a la fresca en català
Sant Quirze estrena l’estiu amb un cicle de cinema a la fresca en català gratuït. Durant els tres primers divendres de juliol, la ciutadania podrà gaudir d’aquesta proposta cultural al parc de les Morisques. Concretament, les sessions tindran lloc els dies 6, 13 i 20 de juliol a partir de les 22 hores. Les pel•lícules que formaran part d’aquest primer cicle pretenen arribar a tots els segments de públic i van des del drama al cinema d’aventures, passant per la comèdia. La programació és la següent:
 
  • 6 de juliol. Lion. Garth Davis, 2016. Drama.
  • 13 de juliol. Un italià a Noruega. Gennaro Nunziante, 2016. Comèdia.
  • 20 de juliol. Star Wars. Els últims Jedi. Rian Johnson, 2017. Aventures.
 
Cinema per a Joves 
Aquest proper divendres, malgrat no forma part del cicle de cinema a la fresca, sí es podrà gaudir d’una proposta també a l’aire lliure i orientada al jovent. Es tracta del passi de la pel•lícula “Valerian i la ciutat dels mil planetes”, de Luc Besson. Els exteriors de Can Feliu acolliran la projecció, organitzada pel Servei de Joventut Canya Jove, a partir de les 22 hores.
El film està basat en el famós còmic de Pierre Christin i Jean-Calude Mézieres, que en el seu moment va inspirar George Lucas per crear Star Wars.