Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La comunitat educativa celebra el final de curs i homenatja el professorat que es jubila

La trobada ha esdevingut una cita habitual al calendari de tots els membres que fan possible l’educació al poble


La comunitat educativa celebra el final de curs i homenatja el professorat que es jubila

La comunitat educativa de Sant Quirze s’ha trobat aquest migdia al celler de Can Barra per celebrar el final de curs i homenatjar el professorat que es jubila. Es tracta d’una cita que ja ha esdevingut habitual i que serveix per compartir experiències, valoració del curs, anècdotes i, molt especialment, desitjar sort als companys i companyes que finalitzen la seva carrera professional en aquest àmbit.

L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i la regidora d’Educació, Maria Domingo. El personal que es jubila ha estat: Carles Augé i Francesc Armengol, de l’equip d’atenció psicopedagògica; Ricard Manresa i Jordi Fernàndez, de l’escola Lola Anglada; Inmaculada Martínez i Impar López, de l’escola Onze de Setembre; i MªIsabel Comas, de l’escola Taula Rodona. 
Després de les intervencions i la fotografia de família (on es poden veure els tècnics d'Educació acompanyant autoritats i homenatjats assistents), les persones assistents han pogut compartir un aperitiu als exteriors de Can Barra.