Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Ple aprova l'inici de la contractació del lloguer de la nova gespa artificial del camp de futbol municipal

Les empreses interessades disposaran d’un termini de 8 dies naturals per presentar les seves propostes


El Ple aprova l'inici de la contractació del lloguer de la nova gespa artificial del camp de futbol municipal

El Ple de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va aprovar en la sessió ordinària del mes de juny l’inici de l'expedient de contractació del lloguer amb opció a compra de la nova gespa artificial del camp de futbol municipal. Ara, una vegada es publiqui l’expedient al Perfil del Contractant, les empreses interessades disposaran d’un termini de 8 dies naturals per presentar les seves propostes. L’empresa adjudicatària serà l’encarregada d’instal•lar i mantenir la gespa artificial del camp de futbol municipal durant 7 anys. L’import previst en la licitació és de 36.632,45€ anuals. Aquest punt de l’ordre del dia es va aprovar per unanimitat.

Resolució del contracte de les places d'aparcament del carrer de Barcelona
El Ple també va donar llum verda a l’inici de la resolució dels 43 contractes de concessió demanial de les places de l'aparcament públic soterrani del carrer de Barcelona cantonada carrer de la Moreneta pels reiterats incompliments de l’empresa adjudicatària. El punt va comptar amb l’abstenció del PDCat i els vots favorables de la resta de grups municipals.

Modificació del catàleg de llocs de treball de l’Ajuntament
El Ple també va aprovar la modificació del catàleg de llocs de treball de la plantilla de l’Ajuntament. El punt, en primer lloc, proposava el canvi de règim jurídic de laboral a funcionari d’una plaça de tècnic/a de Promoció Econòmica i d’una plaça de delineant; en segon lloc, l’adequació del complement de destinació i del complement específic dels llocs de treball d’inspector/a; i, per últim, es proposava la creació d’un lloc de cap de servei de Medi Ambient. El punt va comptar amb els vots a favor de Junts per Sant Quirze, Ciutadans i ICV; els vots en contra de PDCat; i l’abstenció del PSC.

Moció contra les actuacions d'Israel
Per últim, la moció presentada pel PSC i consensuada amb Junts per Sant Quirze, PDCat i ICV, sobre l'actuació d'Israel a la franja de Gaza i la repressió de les protestes davant el trasllat a Jerusalem de l'ambaixada dels Estats Units a Israel va comptar amb l’abstenció de Ciutadans i els vots favorables de la resta de formacions. El text condemna la violenta repressió duta a terme pels cossos de seguretat i l’Exèrcit d’Israel contra les manifestacions de protesta celebrades a la Franja de Gaza en què van morir 59 persones i més de 2.000 van resultar ferides. El text també reclama la fi del bloqueig israelià sobre la Franja de Gaza, la fi de l’ocupació israeliana dels territoris palestins, la immediata paralització de la construcció del mur de separació i la demolició dels trams ja construïts i el reconeixement del dret al retorn dels refugiats palestins.

Dia per l'alliberment LGTBI
En aquesta sessió ordinària del mes de juny, els regidors i regidores de l’Ajuntament van commemorar el Dia Internacional per l’alliberament LGTBI llegint el manifest reivindicatiu de la jornada.

Podeu veure la sessió ordinària del mes de juny al següent enllaç o escoltar la retransmissió que va realitzar Ràdio Sant Quirze.