Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola d’Adults prepara un nou programa de formació i inserció laboral

Estarà especialitzat en l'àmbit del muntatge i manteniment d'equips i sistemes informàtics


L’Escola d’Adults prepara un nou programa de formació i inserció laboral

L’Escola d’Adults L’Olivera ofereix un nou programa de formació i inserció laboral (PFI) amb caràcter professionalitzador i adreçat a joves que tinguin entre 16 i 21 anys que no tenen l’ESO.
La finalitat d'aquest programa és doble. D’una banda, proporciona a aquests joves la possibilitat d'incorporar-se de nou al sistema educatiu per continuar estudis de formació professional. Però, d’altra banda, també proporcionen l'aprenentatge competencial imprescindible per accedir al mercat de treball amb millors possibilitats. De fet, una de les dades a destacar d’aquest tipus de curs és l’alt nivell d’inserció laboral dels seus participants. 
Aquest programa de formació i inserció estarà especialitzat en l’àmbit de muntatge i manteniment d’equips i sistemes informàtics. D’aquesta manera, els alumnes començaran a adquirir tots els coneixements i destreses per poder muntar i mantenir equips informàtics i xarxes bàsiques.  Amb aquests coneixements els alumnes participen en les pràctiques en empreses incloses al programa que proporcionen el coneixement pràctic necessari i permeten un contacte amb el sector professional i laboral
La superació satisfactòria del programa, a banda de l’esmentada certificació acadèmica i d’un títol professional bàsic, permet afrontar amb més seguretat la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà així com la formació en la mateixa escola d’adults per a obtenir el títol de l’ESO sense complir el requisit d’edat.