Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Dilluns comença el càsting per presentar Sant Quirze al món

Els organitzadors demanen una elevada participació per part dels veïns i veïnes del poble per realitzar un curtmetratge sobre el municipi on la seva gent sigui la protagonista


Dilluns comença el càsting per presentar Sant Quirze al món

Donar a conèixer el caràcter de Sant Quirze així com els seus racons més emblemàtics d’una forma dinàmica, entretinguda i musical és l’objectiu del curtmetratge d’uns 3 minuts de durada que es filmarà a Sant Quirze el pròxim 27 de març. Està previst que la producció audiovisual tingui una clara empremta quirzetenca i, per això, a més de comptar amb una banda sonora composada expressament per l’Escola Municipal de Música, la productora encarregada de la realització desitja que tots els actors i actrius que hi apareguin siguin ciutadans del municipi. Per aquest motiu, l’Ajuntament vol animar tots els veïns i veïnes de qualsevol edat a participar aquest dilluns 21 i dimarts 22 de febrer al càsting que tindrà lloc a la Masia de Can Feliu per escollir els actors que, tinguin o no experiència, representaran el seu poble i en seran els protagonistes. Les proves es realitzaran d’11 a 13 hores i de 14.30 a 19 hores.

El vídeo prendrà com a fil argumental les accions cíviques, ja que la producció s’emmarca a la campanya Sí volem. Sí podem. Sí civisme, i constarà de petites històries. Els ciutadans i ciutadanes que hi participin faran una actuació col•lectiva que serà dirigida per un coreògraf que ha estat contractat per a l’ocasió. Per poder mostrar l’esperit actiu de Sant Quirze, al càsting s’escolliran 150 persones d’entre 16 i 55 anys i hi haurà dos grups més de 10 persones cadascun per a nens i nenes i per a persones de més de 55 anys. El curtmetratge servirà per donar a conèixer el municipi arreu d’una forma atractiva i desenfadada, i per això el resultat es difondrà a través del web municipal, les xarxes socials, Youtube i d’altres mitjans de comunicació.

La producció veu d’algunes tradicions que estan molt de moda actualment, com són els lipdubs, en què es realitza un vídeo musical gravat en pla seqüència (és a dir, tot seguit) i la gent canta en playback una cançó de moda en un to desenfadat que posa èmfasi en el bon ambient. Tot i això, la pel•lícula de Sant Quirze presentarà certes diferències, ja que a més de comptar amb la música per marcar el ritme de les imatges, també inclourà algunes històries.