Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

El proper 8 de juliol Mulla't per l'esclerosi múltiple!

Es prepara una nova edició d'aquesta iniciativa que recaptarà donatius en benefici de les persones que pateixen aquesta malaltia


El proper 8 de juliol Mulla't per l'esclerosi múltiple!

El proper diumenge 8 de juliol Sant Quirze se suma a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Un any més l’Ajuntament s’ha adherit a aquesta iniciativa que se celebrarà a més de 600 piscines de Catalunya. 

 
A Sant Quirze, la jornada començarà a les 10 hores a la piscina municipal exterior amb una sessió de zumba. A continuació, a les 11h, hi haurà una classe d’aiguagym. Finalment, el tradicional salt a l’aigua tindrà lloc a les 12 hores. Els diners que es recaptin amb les entrades i la venda de material al llarg del dia es donaran a la fundació Esclerosi Múltiple. La FEM és una entitat privada sense afany de lucre que té com a principal objectiu millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen esclerosi múltiple mitjançant la rehabilitació integral.
 
Aquesta malaltia es diagnostica cada vegada a persones més joves, entre els 20 i els 40 anys, i entre els objectius s’estableix millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de neurorehabilitació i d’inserció laboral a través dels hospitals de dia que la FEM gestiona a Barcelona, Lleida i Reus i de l’atenció domiciliària a Girona i el Centre Especial de Treball.
Trobareu més informació de la campanya a www.mullat.fem.es.