Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Últimes places participar en la cursa nocturna dels mussols

El certamen obre la temporada anual de curses i preveu novament ser un èxit absolut


 Últimes places participar en  la cursa nocturna dels mussols

Tot és a punt per la tercera edició de la Cursa Nocturna dels Mussols, que es celebrarà el proper dissabte 26 de març i que es va presentar  oficialment ahir dijous al Centre Cívic Can Feliu.
El recorregut d’aquesta cursa nocturna, de 12 quilòmetres i 700 metres de desnivell acumulat, transcorre integrament per la serra de Galliners, sempre dintre del terme municipal de Sant Quirze del Vallès, per pistes de terra i corriols de muntanya que en la seva major part permeten als participants mantenir un elevat ritme de cursa. El traçat és pràcticament el mateix l’any passat, i acaba en un llarg descens que permet veure des del poble la llarga filera de llums frontals camí de la meta, en una visió espectacular i plàstica.
Jordi Aguado, membre de la organització de la cursa, va fer un repàs del pla de seguretat amb que comptarà la cursa: Bombers, Creu Roja, Policia local, metges en cursa i equip escombra,  a més de destacar com s’ha passat de 6 empreses col·laboradores a la primera edició, a les més de 20 que d’una forma o altre donaran suport a la cursa aquest any.  

Aguado també va comentar el canvi d’ubicació de la zona de sortida i arribada que enguany quedarà més propera al Pavelló Esportiu, amb els avantatges que això representarà.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament, Jose Luis Sagredo, va destacar la importància que pel poble representa acollir una prova d’aquestes característiques, i es va sentir orgullós del renom que està agafant la cursa. Va fer menció especial que molts dels participants siguin vinguts de fora del municipi i les conseqüències positives que això comporta.

La tercera edició de la Cursa Nocturna dels Mussols, comptarà amb la participació prevista de 500 corredors i corredores, entre els que comptem el centenar de participants a les curses infantils de la tarda. Confirmada la participació aquest any dels guanyadors de les dues edicions precedents, en categoria masculina: Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA) vencedor al 2009 i Carles López (Vertic Runners) vencedor al 2010, a més de les fèmines: Anna Cos (C.N. Terrassa) guanyadora al 2009, i de Mónica Ardid (U.A.Terrassa), Campiona d’Espanya, guanyadora al 2010 de la Nocturna dels Mussols, i sens dubte una de les millors corredores del món de l’especialitat. Altres noms de referència que han confirmat la seva participació son Teresa Forn o Raúl Angulo (tercer al 2010) entre altres que estan pendents de confirmació.

Per a més informació, podeu consultar el web www.cursadelsmussols.cat