Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La Festa Cubana recapta més de 3.000 euros per a El Salvador

La celebració va coincidir amb els 20 anys de l'Ateneu del Món, l'oenegé que organitza l'esdeveniment solidari


La Festa Cubana recapta més de 3.000 euros per a El Salvador

Centenars de persones van assistir dissabte a la 23ª edició de la Festa Cubana. La iniciativa solidària, organitzada per l’Ateneu del Món, va aconseguir recollir més de 3.000 euros per al Projecte Arte, d’atenció a la gent gran a l’entorn rural de Bajo Lempa, a El Salvador. L’entitat encara fa avui el darrer recompte de donatius, i la xifra final de recaptació podria veure’s lleugerament incrementada. De fet, també hi han col•laborat una seixantena de comerços del poble, amb regals que van servir per organitzar una rifa benèfica.

La festa va coincidir també amb els 20 anys de l’Ateneu del Món. La seva presidenta, Laura Roger, va agrair tothom l’assistència i va repassar la tasca que han desenvolupat al llarg dels anys. L’alcaldessa, que va assistir a l’acte, va remarcar la “importància d’aquesta entitat per a Sant Quirze, per al poble”. Segons Elisabeth Oliveras “l’Ateneu fa grans coses amb petits actes, i aconsegueix grans projectes amb empenta, il•lusió i perseverança”.
Finalment, cal remarcar també que durant la festa es va lliurar el premi a qui ha donat imatge al cartell de la festa, Paula Bito. De fet, el va recollir la seva mare, doncs Bito no va poder assistir-hi.
Aquests dies i fins a finals de mes podeu veure l'exposició dels cartells de la festa dels darrers 7 anys, amb finalistes i guanyadors/es.
No van faltar a la cita els tradicionals mojitos al més pur estil cubà i la música, a càrrec de l’orquestra “Banda Ashé”, que va acompanyar la festa tota la nit.
 
Podeu veure les fotografies en aquest enllaç.