Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Els i les joves que no treballen ni estudien podran formar-se en un ofici concret mitjançant el programa Suma’t

El Centre de Desenvolupament Econòmic de la Maria de Can Barra acollirà dilluns una sessió informativa per presentar el servei


Els i les joves que no treballen ni estudien podran formar-se en un ofici concret mitjançant el programa Suma’t

El Centre de Desenvolupament Econòmic de la Masia de Can Barra acollirà el pròxim dilluns 21 de febrer a partir de les 10 hores la sessió informativa per participar al programa Suma’t, que té com a objectiu millorar la qualificació professional dels i les joves que ni treballen ni estudien a cap lloc. El projecte, gestionat a través del Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental, beneficiarà un total d’entre 8 i 10 persones i els oferirà un itinerari formatiu dirigit a especialitzar-les en un ofici concret. A més, la meitat dels i les participants podran signar un contracte de formació en una empresa que estarà remunerat amb un 70% del Salari Mínim Interprofessional.

Els requisits obligatoris per poder participat al programa Suma’t consisteixen a tenir entre 18 i 25 anys, estar desocupat, tenir l’Educació Secundària Obligatòria inacabada i estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat. Els participants també hauran de preinscriure’s a l’Institut Obert de Catalunya per tal d’adquirir les competències clau per obtenir el Graduat d’Educació Secundària. En el cas de la formació professionalitzadora que es realitzarà a diferents centres formatius al llarg de 288 hores perquè els i les participants s’especialitzin en oficis concrets, hi ha la possibilitat de demanar una beca de transport.