Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Continua fent estiu al Canya Jove!

La setmana es presenta plena d'activitats per al jovent en el marc d'aquesta àmplia programació


Continua fent estiu al Canya Jove!

Aquesta setmana continuen les activitats organitzades pel Canya Jove, en el marc del “Fes estiu”. 

A la tarda, a partir de les 18 hores, els adolescents i joves a partir de 12 anys tenen una cita amb el cinema: “Tarda de cine, tria-la tu". El Canya Jove posa les crispetes i les persones assistents trien la pel•lícula, fent propostes per whatsapp, Instagram o directament al Canya Jove. Hi haurà dues sessions, una demà, 17 de juliol, i una altra el proper dimarts 24.
 
Informació i inscripcions a:
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat
 
Trenes diferents
 
L’estilista Mirea Baschs us ensenyarà dimecres a fer tot tipus de trenes. Una bona manera d’anar frescos davant les altes temperatures. Cabells recollits en forma de trenes africanes, de boxejadora, d’espiga, francesa... La sessió serà de 18 a 19 hores al centre cívic de Torre Julià, a Les Fonts.
 
Jocs de taula i consola
 
També dimecres el centre cívic Can Feliu s’omple d’activitats: room scape de taula, cluedo, jungle speed... I també una play! L’activitat tindrà lloc els dies 18 i 25 de juliol.
 
Postres al forn
 
Dijous dia 19 teniu l’oportunitat de descobrir com elaborar pastisseria i postres saludables d’una forma senzilla i deliciosa. El taller que organitza el Canya Jove de 18 a 19 hores a Can Feliu us donarà les eines per aprendre a fer postres a casa i evitar així les pastes industrials.