Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els UST Singers brillen a Can Barra davant d'un nombrós públic assistent

El prestigiós cor filipí va oferir un gran recital d’agraïment al poble de Sant Quirze del Vallès per haver-los acollit durant una setmana


Els UST Singers brillen a Can Barra davant d'un nombrós públic assistent

La prestigiosa coral filipina UST Singers va oferir un recital multitudinari el passat divendres 20 de juliol al celler de la Masia Can Barra. Dirigits per Fidel G. Calalang Jr., reconegut internacionalment com a un dels millors directors, els UST singers van delectar al públic assistent amb un repertori que va comprendre des de música antiga fins a espectaculars temes de Broadway, passant per música contemporània d'autor i folklore filipí. Així, el considerat millor cor del món oferia un concert d’agraïment al poble de Sant Quirze del Vallès, ja que la setmana passada nombrosos veïns i veïnes van acollir a les seves cases als i les membres del cor filipí per poder realitzar una sèrie d’actuacions per Catalunya. La Societat Coral Il•lustració Artística va ser l’encarregada d’organitzar la visita dels UST Singers al poble i organitzar l’espectacular concert que van poder viure més d’un centenar d’assistents a Can Barra.

The UST Singers (Univeristy of Santo Tomás Singers) és el cor oficial de la Universitat de Santo Tomas, Filipines. Va ser fundat l'any 1993, i en aquest curt temps ha recollit una cinquantena de premis en les més prestigioses competicions corals internacionals. El més destacable és el "Choir of the World", que van guanyar l'any 1995 a Gal•les. El seu repertori va des de la música antiga fins als espectaculars temes de Broadway, passant per música contemporània d'autor i folklore filipí. Estan dirigits per Fidel G. Calalang Jr., fundador del cor que, a més de ser un gran pianista i compositor, està reconegut internacionalment com a un dels millors directors.