Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obert el termini per inscriure's a la Cursa Popular i la matinal esportiva de Festa Major

Des d'ahir i fins al 30 d'agost les podeu gestionar en línia


Obert el termini per inscriure's a la Cursa Popular i la matinal esportiva de Festa Major

Les inscripcions a les diferents activitats esportives de Festa Major ja estan obertes. Des d’ahir dilluns podeu gestionar les vostres sol•licituds per participar en les activitats de la matinal de dissabte al matí: futbol 3X3, bàsquet 3x3, handbol 4x4, voleibol 4x4 i tennis taula que es desenvoluparan al parc de les Morisques. També podeu tramitar la vostra participació en la Cursa Popular de diumenge al matí.

Recordem que la cursa esdevé una de les propostes esportives més participatives de la festa. L’avinguda de Pau Casals acollirà la sortida i l’arribada de l’esdeveniment. Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la cursa, de 8 a 9h en el punt de sortida. Abans, però, podeu fer-ho en línia, en aquest enllaç, des d’ahir fins al proper 30 d’agost.
Pel que fa a la matinal esportiva, també podeu fer la vostra inscripció en aquest enllaç, fins al 30 d’agost. A cada activitat es formaran diverses categories en funció de l’edat dels participants. 
Les persones inscrites hauran de ser el dissabte 1 de setembre, abans de les 10 del matí, al lloc indicat en el full informatiu corresponent a l’activitat.
Recordeu que trobareu més informació i detalls sobre la programació de Festa Major, al blog.