Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Els i les joves de Sant Quirze gaudiran de diverses propostes per Festa Major

Les Barraques, combats Làser Tag i la Teenage Fluorled Party són les activitats estrella de la programació jove d’enguany


Els i les joves de Sant Quirze gaudiran de diverses propostes per Festa Major

Els i les joves podran gaudir de diverses propostes durant la Festa Major 2018. El punt neuràlgic de la programació juvenil serà un any més el Parc de Can Feliu, que acollirà les nits de divendres 31 d’agost i dissabte 1 de setembre les activitats de Barraques. Divendres nit hi actuaran les formacions guanyadores del Concurs de Grups Locals “La 192” i “Desídia” acompanyats del divertit grup de versions “Banda Biruji”. Dissabte, el plat fort serà el retorn als escenaris del popular grup santquirzenc AlQuadrat, que oferirà una actuació plena de ritme i energia com sempre que actuen al seu poble. Obrirà la nit Banda Neón, que ens portarà un repertori de versions de clàssics dels 80 i dels millors temes de rock i rumba de tots els temps.

Dissabte al migdia, el Parc de Can Feliu també acollirà la tradicional macarronada popular, que donarà pas als jocs florals en què els i les assistents participaran al concurs de “la pedreta i lo pedrot”, al joc d’estirar la corda i al concurs de titius. Abans però, a les 12 hores començarà el “Soul Warriors Open Air”, que ens portaran el millor reggae jamaicà durant 10 hores de la mà de PDs, músics i cantants sonoritzats per Dub Soul Sound System.

Per altra banda, el Gimnàs Municipal serà l’escenari de la segona edició de la Teenage Fluorled Party la nit de dissabte 1 de setembre. Després de l’èxit de l’any passat, el locutor dels 40 Principals Adrià Ortega serà l’encarregat de dinamitzar la festa dels llums de led. S’obriran portes a les 21.30 hores i es regalaran polseres, bastons i diademes led als primers assistents. També hi haurà maquillatge fluorescent per al públic i photocall. Tot i estar oberta a tothom, és una activitat adreçada principalment al col•lectiu adolescent de Sant Quirze de 12 a 16 anys.

Com a novetat d’enguany, abans de l’inici de la  Fluorled Party, els i les joves que s’acostin als exteriors dels Gimnàs Municipal podran participar al Làser Tag, un joc esportiu que simula un combat en què els jugadors i jugadores han d’aconseguir punts disparant amb pistoles làser inofensives als dispositius receptors situats en els seus rivals, que s'il•luminen amb llums de colors. Per participar-hi, es necessiten equips formats per 6 persones. Si hi esteu interessats o interessades, us podeu inscriure a l’activitat del del 27 al 31 d’agost al Canya Jove (Centre Cívic Can Feliu) i a canyajove@santquirzevalles.cat.

Podeu consultar el programa detallat al blog de Festa Major.