Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’esport, un dels protagonistes de la Festa Major

La Cursa Popular, la matinal esportiva o els partits de diferents modalitats no faltaran a la cita d’enguany


L’esport, un dels protagonistes de la Festa Major

L’activitat esportiva protagonitza bona part dels actes de Festa Major. De fet, les propostes d’aquest àmbit s’orienten al públic de totes les edats. En aquest sentit, un dels actes de referència és la Cursa Popular, que tindrà lloc el 2 de setembre. L’avinguda de Pau Casals acollirà l’arribada i la sortida d’aquest esdeveniment que acull participants nascuts des de 1977 fins al 2012.
El matí de dissabte s’omplirà també de propostes, com la matinal esportiva. El parc de les Morisques acollirà partits de futbol 3X3, bàsquet 3X3, handbol 4X4, voleibol 4X4 i un torneig de tennis taula. També s’organitza una cursa d’orientació per a infants des dels 4 anys, i tallers de marxa nòrdica, així com un clínic de rugby i una màsterclass de zumba en família. El parc també serà el punt de sortida d’una pedalada que farà la volta al poble. No faltarà una exhibició de patinatge i, al final de matí, una festa de l’escuma a la plaça d’Anselm Clavé, per refrescar-se i recuperar forces.
La tarda de dissabte continuarà amb més activitats esportives. D’una banda, es disputaran les partides simultànies i ràpides d’escacs, també al parc. El pavelló municipal acollirà el partit d’handbol dels veterans i del sènior femení. El sènior masculí es jugarà diumenge a migdia.
Cal remarcar que durant el matí de diumenge també hi haurà propostes al parc de les Morisques, com la matinal de ioga a les 9 hores o els escacs gegants de 10 a 14 hores.
Recordeu que algunes activitats requereixen inscripció. Trobareu més informació en aquest enllaç.
Podeu consultar el programa al detall, al blog de Festa Major.