Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Quim Masferrer, Animal i Hotel Cochambre, caps de cartell de la Festa Major 2018

També gaudirem de les actuacions d’artistes de renom com Guillem Albà, Les Impuxibles, The Penguins o la nova proposta del músic santquirzenc Dani Landry


Quim Masferrer, Animal i Hotel Cochambre, caps de cartell de la Festa Major 2018

La popular banda de versions Hotel Cochambre serà l’encarregada de posar ritme i diversió a la nit de divendres 31 d’agost. La formació interpretarà clàssics de tots els temps amb una posada en escena en to teatral que de ben segur arrencarà els somriures entre els i les assistents. Actuaran als exteriors de la Masia Can Feliu, lloc on es realitzarà la tradicional fideuada popular. Dissabte 1 de setembre al vespre, la plaça d’Anselm Clavé acollirà el divertit i esbojarrat espectacle de Guillem Albà & la Marabunta, en què el clown vilanoví i la seva banda combinarà música en directe, esquetxos i gags buscant sempre la interacció amb el públic. A la mateixa plaça, ja ben entrada la nit, prendrà el relleu Dani Landry, en què oferirà el seu nou espectacle “Landry i la FM”. El músic santquirzenc, acompanyat de músics reconeguts en l’escena catalana, oferirà un repertori format per temes propis i per les cançons més populars de la temporada en clau rumbera.

El diumenge 2 de setembre tindrà lloc la quarta edició del festival de música familiar Petit Embassa’t. Arrencarà amb Lali BeGood i acabarà amb l’actuació de The Penguins, una de les propostes per a petits i grans amb més èxit dels últims temps. La formació estrenarà el seu nou espectacle a Sant Quirze “Ballant damunt la lluna” en què ens faran gaudir amb ritmes jamaicans. Ja al vespre, el centre del poble serà l’escenari de dues interessants propostes teatrals. En primer lloc podrem gaudir de la nova producció de Quim Masferrer “Bona Gent”, dedicat al públic dels espectacles. A continuació, Les Impuxibles ens portaran la seva creació “Paintball”, on la música i la dansa s’uniran en un espectacle visual atractiu, reflexiu i impactant. Per altra banda, els exteriors de Can Feliu seran l’escenari del concert d’Animal, que presentarà a casa el seu segon disc, “La Melodia del Foc”, i, per acabar la nit, Pastorets Rock interpretarà els temes més coneguts del cançoner català adaptades amb ritmes i arranjaments típics dels patrons moderns com el funky, l'ska o el rock dur. I dilluns 3 de setembre, la fanfàrria femenina de música balcànica Balkan Paradise Orquestra protagonitzarà l’inici de la recta final de Festa Major.

SQV Músics
Les formacions musicals de Sant Quirze també tindran un pes important durant la Festa Major. El dijous 30 d’agost, a la plaça d’Anselm Clavé tindrà lloc l’acte de Benvinguda de Festa Major, en què hi actuaran Nina de Ferrater amb Paper de Plàstic i Corcs. Dissabte al migdia, a la plaça del Vila, Blue Monkeys i Blue Apples posaran ritme a l’hora del vermut. Diumenge serà el torn de Mr Keaton i Bandimore’s. Dissabte a la nit, també a la plaça del Vila, les versions de clàssics italians de Il Quartetto Stravagante faran ballar als i les assistents fins ben entrada la nit.

Consulteu el Programa de Festa Major complet a festamajor.santquirzevalles.cat.