Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Comencen els treballs de substitució de la nova gespa del camp de futbol

Les obres finalitzaran el proper 10 de setembre


Comencen els treballs de substitució de la nova gespa del camp de futbol

Avui han començat les obres d’instal•lació de la nova gespa artificial del camp de futbol municipal. L’empresa Fieldurf Poligras SA està duent a terme l’actuació, segons un contracte d’arrendament financer amb BBVA. La nova gespa es caracteritza per comptar amb dos tipus de fibra, fet que la fa més resistent i més tupida. La gespa no s’aixafarà tant amb el seu ús i podrà tenir una vida útil d’entre 10 i 12 anys.

Els treballs d’avui s’han centrat en la retirada de les porteries i la comprovació de la base del camp. L’empresa, que treballarà també en caps de setmana, preveu que les obres finalitzin el proper 10 de setembre, i que per tant el camp entri en funcionament el dia 11 de setembre. 
Recordem que l’inici de la contractació del lloguer de la nova gespa va ser aprovat el ple del mes de juny. Després que diferents empreses presentessin les seves propostes, l’adjudicatària serà l’encarregada d’aquesta instal•lació i també del manteniment de la gespa durant els propers 7 anys. L’import de licitació ha estat de 185.653,59 euros.
Els entrenaments d'inici de temporada dels diferents equips del Futbol Club Sant Quirze es duran a terme en camps alternatius. També el partit Memorial Antoni Mendoza previst per al 2 de setembre en el marc de Festa Major. Properament informarem sobre la ubicació exacta.
 
El nou enllumenat ja és una realitat
 
A aquesta millora se suma ja la nova il•luminació, més eficient gràcies a les obres d’adequació que es van adjudicar al mes d’abril a l’empresa SECE. Amb aquesta actuació, per un cost de 75.771,48€, la instal•lació ha optimitzat el seu funcionament i ha garantit una visió homogènia a totes les zones del camp, evitant punts foscos. L’altre tret destacable d’aquesta intervenció és l’augment de l’eficiència de les llumeneres, que redueixen el consum energètic de l’equipament. A més, els nous quadres elèctrics faciliten els treballs de manteniment.