Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Afectacions al trànsit durant la Festa

Els carrers que envolten els espais on es desenvolupen actes es veuran afectats pel que fa a la mobilitat


Afectacions al trànsit durant la Festa

Els dies de Festa Major hi haurà diferents afectacions al trànsit. Alguns carrers romandran tallats, per tal que els actes es puguin desenvolupar amb total normalitat. 

Les afectacions són les següents:
 
Dia 30 d’agost
A partir de les 19 h: Zona tancada al trànsit: carrer del Mig, entre plaça d’Anselm Clavé i plaça de la Vila.
 
Dia 31 d’agost
De 15 a 0 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles: Plaça d’Anselm Clavé, plaça de la Vila i c. Pintor Vila-Puig (fins al Corraló). 
Dia 1 de setembre
De 7 a 16 h: Zona tallada al trànsit i lliure de vehicles per l’activitat “Mercat Ecològic”: rambla de Lluís Companys (entre av. Camí del Mas i plaça 14 d’abril).
De 7 a 16 h: Zona tallada al trànsit i lliure de vehicles per l’activitat “Esport al carrer”: Av. Camí dels Mas, tram entre rda. Arraona i rambla de Lluís Companys.
De 17 a 20.30 h: Zona lliure de vehicles i talls puntuals de trànsit per Cercavila de Gegants. Recorregut: Plaça Anselm Clavé, c. Mig, c. Nou, av. Pau Casals, c. 1 d’Octubre, plaça de la Glosa, av. Camí del Mas, parc de Les Morisques.
De 12 a 3 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per actuació castellera, concerts i arrossada popular: Plaça de la Vila, c. Mig (tram pl. Anselm Clavé) i c. Pintor Vila-Puig (fins c. Sabadell).
De 16 a 24 h: Zona lliure de vehicles i talls puntuals de trànsit per Correfoc.  Recorregut: Av. del Vallès, a. Terranova, c. Pintor Vila-Puig, Ptge. Corraló, c. Pompeu Fabra, c. Sant Cugat, c. dels Pous, c. Pompeu Fabra, c. del Mig, av. Antoni Gaudi, c. Llaurador i Pl. del Sot.
 
Dia 2 de setembre
De 7 a 14 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per Cursa Popular:  Av. Pau Casals, tram entre c. Montserrat i rda. Arraona i Plaça dels Avis.
De 10 a 16 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per concerts i vermut: Plaça de la Vila, c. Mig (tram pl. Anselm Clavé) i c. Pintor Vila-Puig (fins c. Sabadell).
De 15 a 21 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per Concurs d’entrepans: Av. P Casals entre c. Pi i Maragall i  c. del Mig.
 
Dia 3 de setembre
De 11 a 15 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per Concert: Plaça de la Vila, c. del Mig (tram pl. Anselm Clavé) i c. Pintor Vila-Puig (fins c. Sabadell)
De 7 a 06 h: Tancament al trànsit i lliure de vehicles per Castell de focs i botifarrada: Rbla. Lluís Companys (entre c. Vallcorba i plaça 14 d’abril) i c. Joan Olivé. Es tancarà a partir de les 07.00 hores per muntatge infraestructures de la botifarrada.
A l’av. Camí del Mas, a partir de les 17.00 hores (o segons evolució dels actes), es  tancarà la circulació en tots dos sentits fins a la recollida l’endemà de tot el material.
 
Cal recordar que des de divendres a migdia fins dilluns a la tarda la plaça de la Vila, des del carrer Vilapuig fins al carrer Sabadell romandrà tancada al trànsit. 
Altres reserves puntuals d’estacionament estaran degudament senyalitzades.