Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Benvinguda Festa Major!

La plaça d'Anselm Clavé acull avui una recepció oberta a tota la ciutadania que donarà el tret de sortida a la programació


Benvinguda Festa Major!

El municipi dóna avui la benvinguda a la Festa Major amb un acte a la plaça d’Anselm Clavé. Es tracta d’una recepció oberta a tota la ciutadania que començarà a les 20 hores. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, donarà la benvinguda a totes les persones assistents. Diversos restauradors del poble oferiran un tastet dels seus productes, mentre la gent comparteix conversa i festa. De fet, la nota musical a la vetllada la posaran els grups santquirzencs Nina de Ferrater amb de Paper de Plàstic i Corcs.

Inauguració 
Abans de l’acte de benvinguda tindrà lloc la inauguració de les sales Josep Brossa i Salut Pastor de la Patronal. Serà a les 18.30 hores. A continuació, s’inaugurarà l’exposició “L’1-O a Sant Quirze del Vallès”. El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze presenta una mostra de fotografies i imatges en vídeo sobre la jornada de l’1 d’octubre de 2017 al poble. Durant els dies de Festa Major la mostra es podrà visitar de 12 a 14 hores, i de 18 a 20 hores.
 
El (encara) poble de Sant Quirze
El local de la plaça 14 d’abril acull des d’ahir la mostra “El (encara) poble de Sant Quirze. El Grup TT ha organitzat la 7ª Mostra d’Art, formada per les obres que l’alumnat ha realitzat al llarg del curs al taller de dibuix i pintura del Cercle de Cultura. Ahir, l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada per la regidora de Cultura, Elena Sabater, i diversos membres de l’entitat, van inaugurar l’exposició, que es podrà visitar els dies de Festa Major de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores.
Podeu veure les fotografies de l’acte inaugural en aquest enllaç.
 
Les activitats continuen els propers dies amb una àmplia programació. Podeu consultar-la detalladament al blog de Festa Major.