Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Benvinguda de Festa Major omple la plaça d'Anselm Clavé de vida santquirzenca

La programació continua avui amb el pregó, fideuada popular i més música


La Benvinguda de Festa Major omple la plaça d'Anselm Clavé de vida santquirzenca

La plaça d’Anselm Clavé es va omplir ahir per donar la benvinguda a la Festa Major. Centenars de persones van assistir a la recepció ciutadana, on diversos restauradors del poble van oferir un tastet dels seus productes.
L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada per la corporació, va dirigir-se al públic, tot fent referència a l’inici de la programació festiva, malgrat “el difícil context social i polític en què ens trobem”. L’Alcaldessa va recordar absències destacades, com la dels  presos polítics i exiliats/es, així com d’aquelles persones, com les refugiades, que estan en una situació de difícil solució. Aquestes paraules també van precedir la inauguració de dos espais. D’una banda, les sales Josep Brossa i Salut Pastor de la Patronal. Ambdues van comptar amb la presència de familiars i amics, qui van recordar aquests dos santquirzencs de referència al poble. L’acte va comptar amb l’actuació de la Societat Coral Il•lustració Artística i les Glosadores de la Serra i els glosadors de Cor de Carxofa.
A continuació, es va inaugurar l’exposició “L’1-O a Sant Quirze del Vallès”, també a la Patronal. El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze va presentar aquesta mostra de fotografies i imatges en vídeo sobre la jornada de l’1 d’octubre al poble.

Finalment, i després de la benvinguda a la plaça, Nina de Ferrater amb de Paper de Plàstic i Corcs van posar la nota musical.

Podeu veure les imatges de la jornada en aquest enllaç.

La programació continua avui amb múltiples propostes, entre elles el pregó, a càrrec de la Plataforma Benvingudes Refugiades, la fideuada popular i el ball amb Hotel Cochambre.
Consulteu la programació al blog de Festa Major.