Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Un total de 556 corredors i corredores han participat avui a la Cursa Popular de Festa Major

Ivan Zarco i Núria Avileo han estat els primers a travessar la línia de meta, en categoria masculina i femenina


Un total de 556 corredors i corredores han participat avui a la Cursa Popular de Festa Major

La cursa popular ha comptat avui amb un total de 556 participants, dels 673 que s’havien inscrit. Aquestes dades confirmen el continu increment de la participació. L'any passat les dades se situaven en 495 corredors/es. 

La primera sortida, a les 9.30h, ha estat la de les categories D, E i F, nascuts abans del 1977 i fins a l’any 2000. Entre aquests, a la categoria E (77-96), els participants Ivan Zarco i Núria Avileo, han estat els primers a creuar la línia de meta, en masculí i femení.  

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la regidora d’Esports, Maria Domingo, i altres regidors i regidores del consistori han estat els encarregats de lliurar les copes i medalles d’aquestes i la resta de categories; tot i que cal remarcar que en categories infantils no s’han diferenciat classificacions sinó que, com altres anys, hi ha hagut medalles per a tothom, pel fet de participar. Una forma de potenciar la pràctica esportiva sense competitivitats.
Pel que fa a les categories següents, A, B i C, les sortides s’han fet amb intervals d’entre mitja hora a deu minuts, doncs han estat especialment ràpides. Els recorreguts inferiors, de 800 i 1700 metres han accelerat les arribades, molt ajustades en alguns casos.
La cursa s’ha desenvolupat sense incidències i ha comptat amb la col•laboració de voluntaris i voluntàries de les entitats esportives que han ajudat en la senyalització i seguiment d’aquesta. La Policia Local ha tingut un destacat paper en el seguiment i la seguretat de l’activitat.
 
Podeu consultar el llistat amb les classificacions per ordre d’entrada en el pdf adjunt a aquesta notícia, així com els quadres amb els campions de les categories D, E i F.
 
Recollida d’aliments
 
Com cada any la cursa també ha comptat amb la tradicional recollida d’aliments, a càrrec dels membres de Càritas. Al costat de la carpa d’inscripcions les persones participants han pogut fer les seves aportacions solidàries que es distribuiran entre les persones més necessitades. En total, s’han recaptat 51kg d’arròs, 36 paquets de pasta, 18 litres d’oli, 8 de llet, 10 kg de llegums, entre altres aportacions menys abundants com caldo, fruita en conserva i farina.
 
Recordeu que podeu veure les fotografies de la cursa a l’àlbum flickr o mirar el vídeo al canal youtube.