Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Ja us podeu matricular als nous cursos de català

L'Oficina de Sant Quirze ofereix des de tallers de literatura fins a programes per aconseguir certificats oficials


Ja us podeu matricular als nous cursos de català

Avui comença el termini per matricular-se als cursos de català que organitza l’Oficina de Sant Quirze. Fins al 13 de setembre podeu acostar-vos fins al centre cívic Can Feliu (c. d’Eduard Toldrà, s/n), de 10 a 13h, per gestionar la vostra sol•licitud. Aquest any l’Oficina us proposa les següents opcions:

 
Tallers de literatura i de redacció
L’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès ofereix un taller de literatura catalana per conèixer diferents autors catalans dels segles XIX i XX i comentar alguns fragments de les seves obres.
 
Estudiar català a casa
També s’iniciaran cursos semipresencials per tal d’estudiar català a l’hora que vagi millor. Aquesta modalitat implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (www.parla.cat) i assistir a dues sessions presencials per treballar l’expressió oral.
 
Certificats oficials
Els cursos del català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).
 
El Consorci t’ho posa fàcil 
El web del CPNL (www.cpnl.cat) ofereix un cercador de cursos que permet trobar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.
Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català (93 721 18 99, santquirze@cpnl.cat).