Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Últims dies de la fase de votacions dels Pressupostos Participatius!

El proper dilluns 24 de setembre finalitza el termini de votacions


Últims dies de la fase de votacions dels Pressupostos Participatius!

Han arribat ja els darrers dies de la fase de votacions dels Pressupostos Participatius 2018. Fins a aquest proper dilluns 24 de setembre, i amb un simple procediment, el veïnat podrà escollir quina de les 44 propostes que finalment han estat validades tècnicament per passar a aquesta fase, vol fer realitat.
Es tracta de projectes diversos que es poden classificar en tres àmbits temàtics: equipaments i recursos; espais i via pública; territori, mobilitat i medi ambient.

Les votacions les podeu fer en línia en aquest enllaç. També presencialment a les OAC de l’Ajuntament, als centres cívics de Can Feliu i la Torre Julià, al Casal d’Avis, Escola d'Adults i a la Biblioteca Municipal. Poden votar totes les persones empadronades al municipi, que tinguin 14 anys o més, fets abans de l'1 de setembre. El termini de votacions finalitzarà el proper 24 de setembre.

Les fitxes informatives de cada projecte es poden consultar
aquí.

Els resultats de la votació es donaran a conèixer el dia 2 d’octubre, i s’incorporaran al pressupost de 2019, exercici durant el qual s’hauran d’executar.

Cal remarcar que no hi ha un nombre limitat de propostes a votar, sinó que es poden votar les que es vulguin sempre que no se superi la bossa assignada de pressupost de 200.000€. Si una proposta votada ja té aquest import, no se’n podran votar més. Igualment també s’admetran les votacions en què la suma no arribi a 200.000€.