Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’estació de FGC de Sant Quirze recuperarà la normalitat el dia 10 de setembre

La circulació ferroviària ha estat tallada tot l’estiu amb motiu de les obres de soterrament de l’estació de Can Feu Gràcia


L’estació de FGC de Sant Quirze recuperarà la normalitat el dia 10 de setembre

Després d’un estiu que l’estació de Sant Quirze dels FGC ha estat tallada amb motiu de les obres de soterrament de Can Feu Gràcia, es reprèn la normalitat un dia abans del previst. Així ho va anunciar ahir a l’Alcaldessa  Elisabeth Oliveras,  el director de la Xarxa Ferroviària de l’empresa, Pere Mateu, en una visita a la nostra població.

Segons Mateu, les obres han anat tal com estava previst, i s’ha treballat tot l’estiu amb intensitat perquè la línia restablís els seu servei abans de l’inici del curs. Durant aquests mesos, els usuaris han pogut gaudir d’autobusos llançadora. 
Noves validadores a Sant Quirze
Simultàniament, FGC ha aprofitat per millorar les instal·lacions de l’estació de Sant Quirze. D’una banda, s’han incorporat sis noves validadores per millorar la fluïdesa de sortida i entrada a les hores punta. Els usuaris també podran adquirir els tiquets a peu de l’aparcament, amb la nova màquina de venda de tiquets que s’ha incorporat en aquest accés. Alhora, l’estació suma noves marquesines que milloraran el confort de les persones usuàries.
Arranjament de talussos
Aquesta obra ha permès també fer diverses tasques de manteniment, com ara la consolidació dels talussos del recorregut per evitar el seu despreniment. També s’han reparat les tanques d’accés en alguns trams, i l’enjardinament de l’entorn. A partir d'ara els treballs se centraran en l'execució d'una nova sortida d'emergència a Sabadell i un pou de drenatge, així com la urbanització d'un nou passeig en superfície que estarà enllestit la primavera de 2019.
Soterrament de Sant Quirze
L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va agrair que les obres hagin acabat en el termini previst i va tornar a insistir en la necessitat de soterrar l’estació de Sant Quirze,  un projecte que, juntament amb el desviament de la variant de la C1413, convertirien aquell àmbit del poble en una zona molt més amable i segura per al veïnat.