Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El cap de setmana a SQV

Sopa entre vinyes, passeja per la natura o escalfa la pretemporada esportiva local


El cap de setmana a SQV

Després d’uns dies de festa grossa i tradicional, arriben uns caps de setmana més tranquils. Música, esport i natura omplen l’agenda del poble a partir de demà.

 
Sopar entre vinyes
Aquest proper dissabte el Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze organitza el “Sopar entre vinyes” . Es tracta d’una activitat a la Masia de Can Barra. Les persones assistents podran gaudir, a partir de les 21 hores, de la música en directe dels “Bandimore’s”, mentre s’ofereix sopar i begudes en “food trucks” . En acabar el concert, hi haurà música “chill out”, per gaudir-la entre vinyes.
 

Comencen pretemporada 
El Club de Voleibol Sant Quirze convida tothom que vulgui a les seves instal•lacions del poliesportiu i del gimnàs municipal per animar els primers partits de pretemporada. Consulteu les competicions en aquest enllaç.
D’altra banda, el Futbol Club Sant Quirze també escalfa motors aquest cap de setmana, dissabte i diumenge. Informeu-vos sobre els partits, horaris i ubicacions, aquí.
 
 
Sortida naturalista per la Serra de Galliners
Al setembre el cicle reproductor de les aus ha finalitzat i les que hivernen al sud del Sàhara destinen tots els seus esforços a la migració, que es portarà als quarters d’hivernada. Aquestes són algunes de les explicacions que podreu escoltar a la sortida de diumenge “Finals d’estiu, a l’estiu tota cuca viu”, que organitza Sant Quirze del Vallès Natura. Es tracta d’una sortida naturalista que començarà a les 9 hores a l’estació dels Ferrocarrils de Sant Quirze.
Cal portar calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Feu la reserva prèvia a sqvnatura@telefonica.net.
 
Més informació i detalls, a l'agenda municipal.