Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Sant Quirze commemora aquest divendres el Dia Mundial de l’Alzheimer

La Biblioteca acull la projecció d'una mostra de curtmetratges del Brain Film Fest


Sant Quirze commemora aquest divendres el Dia Mundial de l’Alzheimer

Aquest proper divendres, dia 21 de setembre, es commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer. El servei de Salut de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza a la Biblioteca Municipal la projecció de diversos curtmetratges que tracten sobre aquesta malaltia neurològica i que han participat en el  Brain Film Fest. L'activitat tindrà lloc a partir de les 19 hores i l'assistència és lliure i gratuïta.

El Brain Film Fest (BFF) és un festival internacional de cinema sobre el cervell que té lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona durant el mes de març coincidint amb la Brain Awaraness Week. És l’evolució natural de set anys d’un premi cinematogràfic, el Premi Solé Tura, ampliat a festival per aportar més continguts i activitats relacionats amb la temàtica del cervell des d’un punt de vista transversal i divulgatiu. És el primer festival a Europa d’aquestes característiques.

El Brain Film Fest vol ser un punt de trobada per facilitar l’apropament i el debat entre els diferents actors que tracten diversos aspectes del cervell; les seves meravelloses capacitats, així com les seves malalties i condicions. BFF vol unir cinema, neurologia, psiquiatria, filosofia, sociologia, tecnologia i producció artística.