Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Nova edició de la Caminada del Mussol

L’activitat tindrà lloc el proper diumenge 30 de setembre


Nova edició de la Caminada del Mussol

El Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès organitza el proper diumenge 30 de setembre la 17a edició de la Caminada del Mussol. Aquest esdeveniment esportiu és una de les activitats amb més participació de la temporada, ja que normalment frega la xifra del miler de participants, i que serveix per descobrir boniques imatges dels espais naturals del municipi.

Recorregut

Els i les participants es concentraran a les 9 hores a la plaça de la Vila, on es podran adquirir els tiquets de darrera hora. La caminada començarà mitja hora més tard, quan els i les excursionistes realitzaran un recorregut d’uns 12 km de dificultat baixa que els portarà pel camí dels Monjos, pujaran a veure les vistes des del Pujol Blanc per tot seguit anar fins el mirador de Can Barnola, on hi haurà el primer avituallament.  Acte seguit prosseguiran la marxa fins la Masia de Can Camps per després tornar per petits corriols passant per Can Vinyals, Los Rosales, la Capella de Santa Rosa i el parc de Can Feliu per acabar a la Masia de Can Feliu, on els i les participants rebran un entrepà de botifarra, beguda i una samarreta commemorativa dels 20 anys del Club Excursionista.

Venda de tiquets 
Els tiquets per poder participar a la Caminada del Mussol tenen un preu de 10€ i es poden adquirir anticipadament als següents establiments col•laboradors: Agro-Consum, Bar Masia Can Feliu, Bar Teteria La Lila, El Racó de la Compra, Estanc Mas duran, Estanc Pau Casals, Farmàcia 3 Cantons, Farmàcia Oliveras, Forn El Brioix, Forn Valls, Fruiteria Paco, Fruites i Verdures Laura, Fruites i Verdures El Mas, Papereria DINA 4, Pastisseria Mix, Queviures Hipocamp i Xurreria Cantarero. També al local del Club Excursionista (c/ Capcir, 1-3, local 7) els dimecres i els divendres, de 19.30 a 21 hores.

Més informació a www.cesqv.com