Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Nova edició de la Setmana Cultural de la Gent Gran

L'Ajuntament, en col·laboració amb les residències, organitza múltiples activitats de l’1 al 6 d’octubre


Nova edició de la Setmana Cultural de la Gent Gran

La inauguració de la Setmana tindrà lloc dilluns amb l’homenatge a les persones nonagenàries i centenàries, un acte que ha esdevingut tradicional i especialment emotiu, doncs reconeix la trajectòria vital d’aquestes persones santquirzenques, acompanyades dels seus familiars. A continuació, hi haurà un espectacle musical a càrrec de la cantant i còmica Mayte Carreras.

Tornen les Resiolimpíades
Un dels actes centrals de la setmana seran les Resiolimpíades, que enguany arriben a la cinquena edició. El Gimnàs de l’Institut Sant Quirze acollirà dissabte d’11 a 13 h. aquesta activitat, en què usuaris i usuàries dels centres residencials del municipi realitzen una sèrie de proves estimulatives, físiques i sensorials. Hi col•laboren les residències Llar d’Avis, Assís, Verge del Carme, Casal d’Avis i Creu Roja.
Diferents propostes d’espectacles ompliran el Casal d’Avis. Dimecres es projectarà el concert “Cheek to Cheek”, de Tony Bennet i Lady Gaga, amb la col•laboració d’Els Amics de la Música. A continuació, la Fundació Quetzal proposa una sessió de “Risoteràpia Solidària”. La música continua dijous amb l’exhibició d’aeròbic i balls en línia a càrrec de l’Associació Casal d’Avis. El punt i final el posarà una màsterclass per a tothom i un berenar. Unes propostes que segueixen divendres a la tarda amb el recital de cançons i ball amb Alfred Asensio.
La Setmana Cultural també acollirà espais per a la reflexió, com la conferència “Com es va forjar una llegenda: Lo que el viento se llevó”, a càrrec d’Albert Beorlegui i gràcies a la col•laboració de l’Aula d’Extensió Universitària.
Podeu consultar la programació detallada en aquest enllaç.