Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Activitats per a tothom durant la Setmana Europea de l'Esport

Consulteu les propostes que s'organitzen aquests dies i fins al 30 de setembre


Activitats per a tothom durant la Setmana Europea de l'Esport

Sant Quirze participa aquests dies en les activitats amb motiu de la Setmana Europea de l’Esport. Del 23 al 30 de setembre s’organitzen propostes obertes a la tota la ciutadania i gratuïtes. Ja diumenge va tenir lloc una sessió de ioga als exteriors de la piscina municipal. Ahir dilluns, el parc de les Morisques va ser l’escenari d’un hit/funcional, a les 19.30 hores. 

Les propostes continuen avui a les 20h amb una sessió d’aquazumba a la piscina coberta del complex esportiu. Dimecres 26 s’organitza un “running” a les 20h, amb sortida des del complex esportiu també. L’endemà, dijous, l’escola Taula Rodona acollirà una classe de pilates a les 20 hores i, finalment, dissabte dia 29 hi haurà zumba a la pista annexa del complex esportiu, de 10.30 a 11.30 hores, i pilates i hipopressius, d’11.30 a 13 hores.
Les activitats clouran diumenge amb la tradicional Caminada del Mussol, amb sortida des de la plaça de la Vila.
 
La Comissió Europea va endegar l’any 2015 la Setmana Europea de l'Esport que és una iniciativa per promoure l'esport i l'activitat física a tot Europa. El tema central de la campanya és “#BeActive” en què s’anima totes les persones a romandre actives durant aquella Setmana i al llarg de tot l'any. Trobareu més informació sobre la iniciativa en aquest enllaç.