Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L’empresariat local suma sinergies en una jornada a Can Barra

La sessió ha servit per presentar projectes com el Pla de Modernitat dels polígons o la iniciativa “Bus-up”


L’empresariat local suma sinergies en una jornada a Can Barra

Una jornada empresarial celebrada avui ha servit per presentar nous projectes a les empreses locals. La Masia de Can Barra ha acollit la sessió, presentada pel regidor de Desenvolupament Econòmic, Àlex Brossa. 

Durant la trobada s’ha explicat el Pla de Modernitat dels polígons industrials. Un projecte que compta amb un pressupost de més de 531.000 euros i que se centrarà en la millora de voreres, instal•lació de càmeres i vídeo-videovigilància i instal•lació de plaques fotovoltaiques al circuit del polígon de Can Casablanques.
Durant la sessió també s’ha presentat el projecte “Bus-Up: rutes de bus a mida pels treballadors/es de la teva empresa”. Es tracta d’una iniciativa privada que permetrà millorar la mobilitat dels treballadors i treballadores dels polígons industrials. En aquest sentit, s’oferiran rutes d’autobús compartides des dels domicilis fins als centres de treball. Les persones interessades bolquen les dades de la seva ruta en una plataforma i l’empresa busca els creuaments. Una iniciativa especialment interessant donat que no hi ha cap altra línia d’autobusos que arribi als polígons de Sant Quirze.
Finalment, també s’ha informat sobre el conveni amb Attendis i MAPFRE per fomentar la inserció laboral de persones amb discapacitat intel•lectual.