Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Homenatge a les persones nonagenàries

L’acte de reconeixement obre les activitats de la Setmana Cultural de la Gent Gran


Homenatge a les persones nonagenàries
El reconeixement a les persones nonagenàries va inaugurar ahir la Setmana Cultural de la Gent Gran. El Casal d’Avis va acollir l’acte, que va homenatjar un total de 13 nonagenaris: quatre homes i nou dones i va coincidir amb el Dia Internacional de la Gent Gran.
L’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la regidora de la Gent Gran, Marta Baldrich, i altres regidors i regidores del consistori van lliurar una placa als avis i àvies, acompanyats dels seus familiars. L’emotivitat va ser la protagonista de la tarda, que va continuar amb l’actuació de la cantant i còmica Mayte Carreras.
Aquesta tarda, l’Alcaldessa i la regidora de la Gent Gran visitaran les persones nonagenàries que ahir no es van poder desplaçar, per problemes de salut o mobilitat, a les diferents residències o domicilis particulars.
 
Tornen les Resiolimpíades
Un dels actes centrals de la setmana seran les Resiolimpíades, que enguany arriben a la cinquena edició. El Gimnàs de l’Institut Sant Quirze acollirà dissabte d’11 a 13 h. aquesta activitat, en què usuaris i usuàries dels centres residencials del municipi realitzen una sèrie de proves estimulatives, físiques i sensorials. Hi col•laboren les residències Llar d’Avis, Assís, Verge del Carme, Casal d’Avis i Creu Roja.
Diferents propostes d’espectacles ompliran el Casal d’Avis. Dimecres es projectarà el concert “Cheek to Cheek”, de Tony Bennet i Lady Gaga, amb la col•laboració d’Els Amics de la Música. A continuació, la Fundació Quetzal proposa una sessió de “Risoteràpia Solidària”. La música continua dijous amb l’exhibició d’aeròbic i balls en línia a càrrec de l’Associació Casal d’Avis. El punt i final el posarà una màsterclass per a tothom i un berenar. Unes propostes que segueixen divendres a la tarda amb el recital de cançons i ball amb Alfred Asensio.
La Setmana Cultural també acollirà espais per a la reflexió, com la conferència “Com es va forjar una llegenda: Lo que el viento se llevó”, a càrrec d’Albert Beorlegui i gràcies a la col•laboració de l’Aula d’Extensió Universitària. 
Podeu consultar la programació detallada en aquest enllaç.
Veieu les fotografies de la Setmana, aquí.