Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Aprovat el Pla de Sensibilització

Una cinquantena d'activitats divulgaran els valors de la solidaritat, la tolerància i la diversitat cultural


Aprovat el Pla de Sensibilització
La Junta de Govern Local ha aprovat el Pla de Sensibilització 2018-2019. Es tracta de la programació elaborada i consensuada a la Mesa de Solidaritat, on hi ha representants de l’ajuntament i les entitats solidàries locals i que recull una cinquantena d’activitats.
 
Les activitats aprovades estan orientades a tots els públics i són molt diverses. En aquest sentit, hi ha programats des de cinema, fins a teatre infantil o projeccions de pel•lícules. En altres àmbits, s’organitzen exposicions com ara la fotogràfica “Nens del món”, o “L’Àfrica vista des dels ulls dels nens”, sobre la situació que es viu en aquest país. 
Altrament, la programació contempla activitats molt consolidades com la campanya de recollida de joguines durant la primera quinzena de novembre, o el mercat solidari de venda de joguines de segona mà el 18 del mateix mes. No falten a la cita els actes amb motiu de la Marató de TV3, o el concert de Nadal.
El Pla de sensibilització es veurà complementat amb activitats als centres educatius durant el mes de novembre amb motiu del Mes de la Solidaritat, i durant el mes de maig, coincidint amb la Festa del Comerç Just.
La Mesa de Solidaritat la conformen les següents entitats: Ateneu del Món, Associació Nuevos Pasos, Fundació Quetzal, Acció Solidària del Vallès y Cooperación y ayuda.