Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Múltiples activitats culturals a la Sala Josep Brossa de la Patronal

L’equipament acollirà l’espectacle Ovidi 4 i els concerts de Núria Graham i del Duo Goodman Gambacciani


Múltiples activitats culturals a la Sala Josep Brossa de la Patronal

Aquest cap de setmana, la Sala Josep Brossa de la Patronal acull diverses propostes culturals. La primera es durà a terme aquest divendres 5 d’octubre, a les 20.30 hores, quan començarà la representació d’Ovidi 4. Es tracta d'una proposta multidisciplinar que ret homenatge al desaparegut cantautor Ovidi Montllor. Els protagonistes d'aquest homenatge són el mestre i poeta olotí David Caño, el músic valencià Borja Penalba a la guitarra –conegut per la multiplicitat de registres i per haver tocat amb Lluís Llach, Feliu Ventura o Maria del Mar Bonet–, la cantant valenciana Mireia Vives i l'activista i periodista David Fernàndez, també conegut per haver estat diputat per la CUP.

Les entrades tenen un preu de 8€ la general i de 6,40€ per a les persones menors de 25 anys, en situació d'atur o pensionistes i les podeu aconseguir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Núria Graham
El dissabte 6 d’octubre, a les 20.30 hores, tindrà lloc un concert de Núria Graham (fotografia). Es tracta d’una de les joves veus catalanes més importants i més internacionals de Catalunya en aquests moments. La viguetana va començar a cridar l’atenció amb “Bird Eyes”, un esplèndid debut de folk i rock que la va portar a girar per Portugal, Holanda i Anglaterra i a compartir escenaris amb St. Vincent i Unknown Mortal Orchestra. Un any més tard, la cantant i compositora catalana va reaparèixer amb “In The Cave”, un EP que apostava per un so més contundent i directe per apropar-se a noms com Come o PJ Harvey. Ara presenta "Does it Ring a Bell?" el seu treball més personal.

El concert, organitzat per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.Les entrades tenen un preu de 8€ la general i de 6,40€ per a les persones menors de 25 anys, en situació d'atur o pensionistes i les podeu aconseguir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Duo Goodman Gambacciani
Per últim, els Amics de la Música organitzen aquest diumenge 7 d’octubre l’actuació del Duo Goodman Gambacciani, que presentaran en directe el seu espectacle “De la Sonata a la Jazz Suite”, amb Lisa Gambacciani a la flauta travessera i Keith Goodman al piano. Interpretaran peces d'Anna de Venezia, G. Donizetti, J. Ibert, G. Fauré, C. Bolling i el propi K. Goodman.
L’espectacle començarà a les 19 hores. Les entrades tenen un preu de 10€ la general i de 5€ per als socis i sòcies dels Amics de la Música. I les podeu aconseguir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

El Mag Selvin omple la Patronal

El passat dissabte 29 de setembre, l'Espai d'Arts Escèniques va organitzar la seva primera obra de la temporada 2018-19 i ho va fer portant el Mag Selvin a la Patronal. Un públic molt familiar va omplir la grada i va quedar bocabadat amb l’espectacle. Diversos dels i les assistents de totes les edats van poder participar-hi fent de voluntaris i voluntàries dels diferents trucs i prediccions. Fos amb cartes, pissarres o mitjons, els i les participants van acabar completament sorpresos de l'habilitat del mag.
La següent obra organitzada per l’entitat serà la comèdia agredolça "L'autèntica", el dissabte 27 d'octubre, on una actriu que no acaba de triomfar del tot es pregunta si és qui realment vol ser.