Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

La Mostra de Comerç omple d’activitats la jornada de dissabte

Activitats infantils, tallers i espectacles per donar a conèixer el comerç local


La Mostra de Comerç omple d’activitats la jornada de dissabte

Una vintena de comerços van participar dissabte a la Mostra de Comerç, celebrada a la plaça d’Anselm Clavé. Des de les 11 hores i fins a darrera hora de la tarda, diferents activitats i tallers van acompanyar les parades dels establiments, que oferien a peu de carrer els seus productes. 

En aquest sentit, els més petits van poder participar en activitats infantils com tallers i jocs o espectacles d’animació i música. També es van organitzar activitats com tast de formatges, estudis biomecànics del peu o fotocalls i concurs d’Instagram.
Durant tota la jornada hi va haver servei de menjar i begudes, i una fideuada popular gratuïta a migdia.
Ràdio Sant Quirze també va fer programa durant la Mostra, el podeu escoltar aquí.
L’activitat ha estat organitzada per Sant Quirze Comerç i l’Ajuntament, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona. Els comerços participants han estat: Avui no cuino, Puertas Seccionales Barcelona, Calçats Gaudí, Rec Line Sant Quirze, Kids&Us, Assegurances Bilbao, Passarel•la, Cottage, Casa Marieta, La Fotografia estudi+cafè, Associació Sant Quirze Comerç, Carnisseries Montenegro, Boho Chic, La Tartaneta (Food truck Lossum/Mussol), Beauty Room, osteopatía i salud, Queviures Hipocamp, Tutto Dona, Ortopedia 3 Cantons, Terranovacnc 8.
 
Podeu veure les fotografies de la Mostra en aquest enllaç.