Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Intana presenta el seu disc debut aquest dissabte a Sant Quirze

Serà a les 20.30 hores a la Sala Josep Brossa de la Patronal


Intana presenta el seu disc debut aquest dissabte a Sant Quirze

Aquest dissabte 20 d’octubre, la Sala Josep Brossa de la Patronal acull el concert d’Intana, un dels grups revelació de la temporada. Intana ens presentarà el seu debut, un disc captivador de pop acústic lluent i íntim, amb tocs d’americana i folk. Al capdavant d’Intana hi trobem Núria Moliner, que amb la seva veu encisadora canta de pèrdues i perdre’s, de reptes i pors, d’estimar, de marxar i de tornar. L’estrena del seu àlbum va tenir lloc dins el Mercat de Música Viva de Vic, després d’un estiu que ja els va dur a actuar al Vida Festival, entre altres llocs. Després de l'èxit d'aquesta gira, en breu tornaran a l'estudi a enregistrar el seu segon disc i del que segurament es veurà un avançament a la Patronal.

El concert tindrà lloc a partir de les 20.30 hores i està organitzat per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Les entrades tenen un preu de 8€ i de 6,40€ per a les persones menors de 25 anys, pensionistes i en situació d’atur. Les podeu adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.