Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze acull avui les 36ª Jornada de Polítiques Locals de Joventut

La sessió aborda propostes i estratègies per una comunicació efectiva amb joves


Sant Quirze acull avui les 36ª Jornada de Polítiques Locals de Joventut

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada de la directora general de Joventut, Norma Pujol, i el diputat delegat d’Igualtat i Ciutadania, Antoni Garcia, han estat els encarregats de presentar la jornada. Segons que ha manifestat l’Alcaldessa, “les polítiques de Joventut que es coordinen a tots els municipis des de les respectives regidories són clau per donar resposta a les necessitats d’aquests col•lectius”. També ha abordat projectes ja reals com el Pla Local de Joventut de Sant Quirze o la importància de la participació i implicació del jovent en totes les iniciatives que s’hi desenvolupen.

La primera xerrada s’ha centrat en la comunicació amb el jovent: de les relacions personals al fòrum de les xarxes, a càrrec de Mariola Dinarès, de Catalunya Ràdio.
El matí continua amb taules rodones on hi intervenen els ajuntaments de Berga, Igualada, Vic i també Sant Quirze, i activitats simultànies per abordar aspectes com la participació juvenil, la ràdio, o la cocreació, entre altres.
A partir de les 16 hores es posaran en comú les activitats simultànies, compartint experiències. Finament, l’actuació de la companyia del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre clourà la jornada.
Podeu seguir-la a twitter, @joventutdiba, i amb el hashtag #36jornadaPPLLJ.