Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L'Ajuntament de Sant Quirze, present a la Barcelona Industry Week

L'administració dóna a conèixer el projecte Open Industry 4.0, que al novembre augmentarà la seva activitat


L'Ajuntament de Sant Quirze, present a la Barcelona Industry Week
L’Ajuntament de Sant Quirze està present aquests dies al Barcelona Industry Week, amb el projecte de la Comunitat virtual Open Industry 4.0. Els dies 16 17 i avui, 18 d’octubre i gràcies a un acord de col•laboració amb Fira Barcelona, es troba al pavelló 8 del Recinte de Montjuïc. 
La Barcelona Industry week és la fira més important de  tecnologia, Innovació, ciència i sostenibilitat, punts clau per a la transformació de la indústria a nivell global, una transformació que afecta a  tots els sectors i que té un impacte directe a les nostres vides: la 4ª Revolució Industrial.
 
La Comunitat virtual online Open Industry 4.0 és el punt de trobada de les empreses i els professionals de la indústria que són proveïdors o incorporen als seus processos productius la robòtica col•laborativa, les eines de simulació 3D, la integració de sistemes, l’internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura additiva, realitat virtual i augmentada i el Big data. 
Open Industry està oberta tot l’any i les empreses hi poden participar amb un estand o com a visitants,
 
Durant els dies 20, 21 i 22 de novembre d’enguany l’Open Industry 4.0 augmentarà la seva activitat i amb ella la visibilitat dels productes i serveis a través de xats interactius. Els beneficis per a les empreses que participen de la comunitat, actualment un total de 98, són aconseguir contactes de qualitat i possibles projectes, notorietat gràcies a les xarxes socials i als mitjans especialitzats i coneixement al poder accedir a les tendències i els productes del sector entre els gairebé 100 expositors, a més de poder accedir a webbinars amb informació de les 9 tecnologies punteres d’indústria 4.0
 
L’Open Industry 4.0 és un projecte supramunicipal compartir amb els ajuntaments de Barberà del Vallès, Sabadell, Terrassa, Rubí i Montcada i Reixac. Per a més informació: www.openindustry40.com