Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'agenda del cap de setmana a SQV

Jocs de taula, Hora del conte, concert o tradició formen part de les activitats dels propers dies


L'agenda del cap de setmana a SQV

Les activitats infantils inauguren avui l’agenda del cap de setmana. Múltiples opcions per gaudir en família d’una estona divertida. Les propostes continuen durant tot el cap de setmana aquí, a Sant Quirze, i també arreu de Catalunya seguint les nostres entitats!

 
Propostes familiars
 
Tarda de jocs de taula a Les Fonts
 
Aquesta tarda, a partir de les 17h podeu aprendre diferents jocs de taula a Les Fonts. El centre cívic de Torre Julià acull una sessió orientada a adolescents i joves a partir de 12 anys. L’activitat la promou el Servei de Joventut Canya Jove. Més informació: canyajove@santquirzevalles.cat.
 
Hora del conte
 
Els infants a partir de 4 anys tenen avui una cita a la Biblioteca amb contes clàssics d’arreu d’Europa. A partir de les 18 hores arriba una nova sessió de l’Hora del Conte, a càrrec de Joan de Boer. Contes populars dels germans Grimm, Perrault i Andersen per reviure les peripècies de les 7 cabretes, la Blancaneus o La Caputxeta i el llop-
 
L’activitat és gratuïta. Més informació, en aquest enllaç.
 
  
Wonder
 
El cinema com a eina sensibilitzadora vers els que són diferents. Aquest és un dels objectius de la pel•lícula “Wonder”, que es projecte avui a la sala Josep Brossa de La Patronal. Nuevos Pasos organitza el passi a les 20 hores.
Wonder demostra com l'amabilitat i l'abandó de la superficialitat per descobrir l'interior de les persones són aspectes molt beneficiosos per a la societat. L'amistat, l'amor i el valor per acceptar-se a un mateix també es donen cita en aquest film que busca defugir amb enginy, humor i honestedat el melodrama artificial.
 
L’activitat és gratuïta.
 
 
El peix d’Or
 
El proper diumenge 21 Rialles Sant Quirze arrenca la nova temporada de programació de teatre familiar. L’obra escollida és “El Peix d’Or”, un conte rus adaptat per a teatre de titelles. És dels contes de tipus cíclic on el protagonista ha de repetir diverses vegades la mateixa acció màgica, amb resultats diferents. Ens parla d’una parella de pescadors pobres i de les seves estranyes relacions amb un peix màgic que els dóna tot allò que demanen. És una aproximació al drama de l’ambició desmesurada.
L’obra tindrà lloc a la sala Josep Brossa de La Patronal, a les 18 hores. El preu de les entrades és de 7 €, i per als amics/gues de Rialles, 6 €. Aconseguiu les vostres entrades anticipadament aquí.
 
Música, tradició i teatre
 
Nou disc d’Intana
Aquest dissabte 20 d’octubre, la Sala Josep Brossa de la Patronal acull el concert d’Intana, un dels grups revelació de la temporada. Intana ens presentarà el seu debut, un disc captivador de pop acústic lluent i íntim, amb tocs d’americana i folk. 
El concert tindrà lloc a partir de les 20.30 hores i està organitzat per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.
 
Les entrades tenen un preu de 8€ i de 6,40€ per a les persones menors de 25 anys, pensionistes i en situació d’atur. Les podeu adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 
Sortida dels Gegants
La Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze participen dissabte en els actes amb motiu del 35è aniversari dels geganters de Gràcia. Cercavila, sopar popular i un gran final de festa conformen una àmplia programació. Més detalls, aquí.
 
Llaç humà a Anselm Clavé
L’Assemblea Nacional Catalana convoca per diumenge 21 a Sant Quirze tothom que vulgui participar en la creació d’un llaç groc amb persones. Serà a les 12 hores. Trobareu més informació en aquest enllaç.
 
Onze al Teatre a Sant Antoni de Calonge
 
La companyia santquirzenca Onze al Teatre representarà diumenge “Les falses confidències” a Sant Antoni de Calonge. Serà en el marc del Concurs de Teatre Arturo Mundet, a les 18 h. Animeu-vos a seguir-los i gaudir de l’obra.
 
Trobareu tota la programació detallada a l'agenda municipal.