Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'Ajuntament habilitarà properament contenidors per a les restes vegetals

A partir del 5 de novembre els podreu trobar en diferents ubicacions del poble


L'Ajuntament habilitarà properament contenidors per a les restes vegetals

Les restes vegetals es podran abocar als contenidors que s’habilitaran a partir del proper 5 de novembre. Els dipòsits estaran ubicats a diferents punts del municipi.  L’Ajuntament els instal•larà per tal de facilitar la recollida d’esporga d’arbrat i arbustos i la retirada d’arbres de Nadal. També s’hi poden dipositar branques que hagin servit per a la decoració nadalenca. Tant els arbres com les branques han d’estar nets d’elements ornamentals.

Els contenidors es trobaran en els següents punts:
  • Passeig del Ferrocarril 
  • C. Avets amb c. dels Pins 
  • Passeig de Can Barra amb c. del Prat 
  • Rda. d’Arrahona amb av. de Can Pallàs. 
  • Camí de Can Corbera amb Verge de Montserrat.
 
Recordem que la recollida de restes vegetals es fa també habitualment a la Deixalleria Municipal. Per aquest motiu, si trobeu els contenidors plens, malgrat que les buidades són freqüents, podeu portar les restes a la deixalleria, al c. Menorca s/n., o bé a la deixalleria de Can Casanovas, a la crt. de Gràcia a Manresa, km23.
L’objectiu de la recollida diferenciada de les restes vegetals és reduir els abocaments d’aquest material a la fracció resta, i d’aquesta manera poder reciclar les restes vegetals en una planta de compostatge, juntament amb la fracció orgànica.