Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Els drets dels infants refugiats centra la programació del Mes de la solidaritat

Les entitats solidàries i l'Ajuntament ja tenen a punt la programació que comença el proper 1 de novembre


Els drets dels infants refugiats centra la programació del Mes de la solidaritat

Aquest mes de novembre el municipi organitza diverses activitats en commemoració del Mes de la Solidaritat. Una iniciativa ja molt consolidada que organitza l’Ajuntament, Acció Solidària del Vallès, Fundació Quetzal, la Plataforma Benvingudes Refugiades, Nuevos Pasos, l’Ateneu del Mön i Cooperación y Ayuda.

A partir del proper dia 1 i fins al 30 de novembre s’organitzen diverses propostes que reflexionen sobre la realitat dels infants refugiats. De fet, durant tot el mes es pot visitar l’exposició “El record de la infància no ha de ser mai la fam”, al CAP Sant Quirze; o la fotogràfica “Nens del món”, al centre cívic Torre Julià.

Altrament, el proper 18 de novembre tindrà lloc el mercat solidari de venda de joguines i llibres de segona mà. Es tracta dels productes recollits durant la campanya que ha organitzat la Mesa de Solidaritat i que ha comptat amb diversos punts de recollida. El mercat tindrà lloc al parc de les Morisques durant tot el matí.
De fet, el mateix escenari acollirà un taller familiar  per posar-se a la pell de les famílies que han de deixar les seves terres. 
La ràdio es traslladarà també al parc el dia 18, amb el programa en directe “Som solidaris”.. No faltarà a la cita un espectacle per a tots els públics: “Tornarem, un conte que obre fronteres”. A la tarda, teatre infantil: “Hannah dels tres països”. En aquesta ocasió a sala Josep Brossa de la Patronal.
Els actes continuen amb teatre el dia 23: “L’avar de Molière”, també a la Patronal. Recordeu que aquestes entrades les podeu aconseguir a: http://entrades.santquirzevalles.cat.
 
Durant el mes la Mesa també oferirà tallers als centres educatius del poble.
 
Trobareu el programa en el document adjunt a aquesta notícia.