Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Bona Castanyada a Sant Quirze!

Diverses activitats ocupen l’agenda d’avui i els propers dies, per celebrar aquesta festivitat


Bona Castanyada a Sant Quirze!

Sant Quirze celebra amb diferents activitats la Castanyada d’avui. Ja fa dies que el municipi compta amb diverses propostes amb motiu d’aquesta festa i del cada vegada més celebrat Halloween.  

Maquillatge de “Catrinas”
 
El Canya Jove us proposa participar al taller de maquillatge en què us ensenyaran a maquillar-vos com les Catrines Mexicanes associades a la celebració de la nit dels difunts
 
L’activitat és gratuïta i anirà a càrrec de Mireia Basachs, jove especialitzada en maquillatge de caracterització. Començarà avui a les 16 hores. Més informació, aquí.
 
Parades de castanyes 
 
Algunes escoles del municipi celebraran a les seves instal•lacions la festa de la Castanyada avui. Altrament, diverses entitats com el Club de Rugby, l’Esplai La Flama o el Casal Sant Quirze instal•laran parades de venda de castanyes a la zona del parc de les Morisques, la rambla de Lluís Companys, per a tothom que vulgui menjar-ne. Esperem que la pluja ho permeti!
 
Corraló diabòlic
 
Els Diables de Sant Quirze duran a terme un passadís del terror també avui a les porxades de la Masia Can Feliu. El preu per participar-hi és un donatiu de 2,5€ i es faran grups de 6 persones per accedir-hi i passar-s’ho bé amb els ensurts dels diables del poble. L'activitat tindrà lloc a partir de les 18 hores i s’allargarà fins a les onze de la nit.

Nit del terror al Purificació Salas
 
Avui a partir de les 19 hores podeu visitar l'escola del terror al Purificació Salas. L'entrada és de dos euros i es destinarà a la recaptació per a la seva Nit d'Estels.
 
Aprèn a torrar castanyes i moniatos
 
El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze del Vallès organitza, com es tradició, un taller per aprendre a torrar castanyes adreçat als nens i les nenes. Aquest taller és gratuït i tindrà lloc el dijous 1 de novembre, d’11 a 13 hores, a la rambla de Lluís Companys, just davant de la porta d’entrada del Parc de les Morisques. Aquest acte compta amb la col•laboració de Fruites i Verdures el Mas, Fruites i Verdures K la Sita , que aporten les castanyes i els moniatos, i Lossum-Niu del Mussol, que ensenyarà com torrar aquests productes de forma tradicional.
 
Podeu consultar la programació a l'agenda municipal.