Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Lourdes Garcia Espinal guardonada amb el Premi musical Josep Brossa 2018

L'acte de lliurament del premi tindrà lloc aquest proper diumenge 11 de novembre a la Sala Josep Brossa de la Patronal


Lourdes Garcia Espinal guardonada amb el Premi musical Josep Brossa 2018

La santquirzenca Lourdes Garcia Espinal ha estat guardonada amb el Premi musical Josep Brossa 2018. Així ho ha decidit el jurat format per membres de les entitats Amics de la Música, Societat Coral Il•lustració Artística, Músics de Sant Quirze, de la família Brossa i per l’alcaldessa de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras.

El lliurament del premi tindrà lloc aquest proper diumenge 11 de novembre a les 19 hores a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Durant l’acte, hi haurà un concert de la formació musical d’Oriol Romaní “Happy Jazz Feetwarmers”, que oferirà un repertori de jazz clàssic, amb temes de blues, swing, espirituals i dixieland. L'entrada té un preu únic de 10 €, destinat a cobrir les despeses de l'actuació. Es poden adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Lourdes Garcia és actualment la directora de l'Agrupació coral Talia de Sabadell, de la Societat Coral Il•lustració Artística de Sant Quirze del  Vallès i del cor Dríade Grup Vocal de Terrassa. També és professora de teatre musical de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès i ha realitzat tallers de cançons a diverses corals i grups vocals. Des de l’estiu passat forma part de l’equip tècnic de la Federació Catalana d’Entitats Corals. Hem de destacar també, que com a actriu-cantant, ha format part de l’elenc de la producció oficial de Sister Act, el Musical, al Teatre Tívoli de Barcelona, a la gira per diverses ciutats d’Espanya i a la temporada del Teatro Nuevo Alcalá de Madrid.