Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Comencen les tasques de fumigació de diversos pins del municipi

L'actuació contribuirà a reduir el nombre d'erugues que apareixen durant la primavera i poden provocar al·lèrgies


Comencen les tasques de fumigació de diversos pins del municipi

Avui comença la fumigació dels pins situats als espais públics del municipi, als sectors de Castelltort, Poble-Sec, Can Canals, nucli antic, Mas Duran, Can Casablanques, Can Pallars, Sant Quirze Jardí, el Castellet, Vallsuau, Sant Quirze Parc i les Fonts. Es preveu que les tasques tinguin una durada de dues jornades i restaran sotmeses a les condicions meteorològiques.

El producte que s’aplicarà en la fumigació és el Bacillus thuringiensis, un bacteri utilitzada en tractaments biològics que ataca les erugues en els seus primers estadis però que és innocu per a la resta d’espècies inclosa la humana. S’espera que l’actuació contribueixi a reduir el nombre d’erugues que apareixen durant la primavera i que poden produir al•lèrgies a les persones i animals de companyia.
 
El tractament el realitza l’empresa Fitopatologia i Natura S.L. per valor de 3.267,00 € IVA inclòs.
 
Per a més informació podeu contactar amb el Servei municipal de Medi Ambient telefònicament o de manera presencial, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores, a les oficines de l’av. de Pau Casals 72-82, telèfon 937216800 o bé a l’adreça de correu territori@santquirzevalles.cat.
 
Trobareu el detall dels carrers a cada zona en el document en format pdf que trobareu a la part inferior d'aquesta notícia.