Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Cinema, teatre, activitats infantils i propostes a la natura omplen l'agenda dels propers dies


El cap de setmana a SQV

Les activitats al poble per aquest cap de setmana comencen avui amb el Despatx Jove i una Hora del Conte. A continuació, múltiples iniciatives per a tots els públics. Preneu bona nota.

Cinema: Omar

El cap de setmana s’estrena avui amb cinema: Omar. Acció Solidària del Vallès i Cooperación y Ayuda han organitzat, amb la col•laboració de l’Ajuntament, aquest passi a la sala Josep Brossa de La Patronal.
Aquest film està dirigit per Hany Abu-Assad i ha estat nominat a millor pel•lícula de parla no anglesa el 2013, entre molts altres reconeixements.
L’argument se centra en el noi que dóna nom a la pel•lícula, Omar, acostumat a esquivar les bales dels vigilants quan s’enfila pel mur per anar a veure la Nadia, el seu amor secret. Però la Palestina ocupada no pot estimar obertament ni fer la guerra de front. Els sentiments d’Omar estan tan dividits com Palestina...
 
Reserveu la vostra entrada a: https://www.tictactiquet.com/entrades/omar 
 
L’activitat s’emmarca en els actes del Mes de la Solidaritat, que engloben exposicions, cinema, teatre i altres propostes. Podeu conèixer la programació en aquest enllaç.
 
Despatx Jove
 
Aquesta tarda el jovent que ho desitgi té una cita amb l’Anna Canes, regidora de Joventut, i l’Elisabeth Oliveras, l’Alcaldessa. Avui s’organitza el Despatx Jove; una oportunitat per fer arribar els suggeriments i les propostes a les dues autoritats, que estaran a la vostra disposició de 17 a 20 hores. Recordeu que el Despatx Jove s’organitza una vegada al mes.
Demana cita o més informació a: 
 
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu
Tel: 937216800 ext. 5600
Mòbil/whatsapp: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat
 
Hora del conte
 
Els més petits poden gaudir d’una entretinguda sessió d’Hora del Conte avui a les 18 hores a la Biblioteca. Es tracta de l’obra “Deixeu-li fer (o la història d’en Patufet)”. La Companyia Olveira Salcero serà l’encarregada de dirigir aquest espectacle gratuït. Més informació, aquí.
 
Teatre: Fi del Conte
 
“Som qui som teatre” porta a escena “Fi del Conte”, demà dissabte a les 19 hores, a la sala Josep Brossa de la Patronal. Aquesta companyia santquirzenca vol compartir amb el seu públic una reflexió a la vida de parella, de manera molt divertida.
Més informació, aquí.
 
Premi Josep Brossa
 
Sant Quirze s’estrena amb aquesta primera edició del premi musical Josep Brossa. 
La santquirzenca Lourdes Garcia Espinal ha estat guardonada amb aquest premi. Així ho ha decidit el jurat format per membres de les entitats Amics de la Música, Societat Coral Il•lustració Artística, Músics de Sant Quirze, de la família Brossa i per l’alcaldessa de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras.
 
El lliurament del premi tindrà lloc aquest proper diumenge 11 de novembre a les 19 hores a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Durant l’acte, hi haurà un concert de la formació musical d’Oriol Romaní “Happy Jazz Feetwarmers”, que oferirà un repertori de jazz clàssic, amb temes de blues, swing, espirituals i dixieland. L'entrada té un preu únic de 10 €, destinat a cobrir les despeses de l'actuació. Es poden adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 
1er aniversari Sala Batec
 
Aquest dissabte la Sala Batec celebra el seu primer aniversari i ho fa amb unes portes obertes. A partir de les 9.30 hores i fins al tancament, aproximadament a les 23 hores. L’entrada serà gratuïta i hi haurà un ambient festiu, música en directe, barbacoa per dinar, beguda, activitats per a infants, slackline i, lògicament, escalada. Recordeu que la sala es troba al carrer Penedès, 10.
 
Xerrada sobre consum energètic responsable
 
El veïnat de Les Fonts ha organitzat una xerrada el proper dissabte 10 de novembre per abordar una qüestió que amb tota probabilitat interessa moltes famílies: l’estalvi energètic. L’enginyera industrial i consultora energètica Sílvia Invers parlarà sobre com es pot estalviar en el consum energètic domèstic. Per aquest motiu, les persones interessades cal que portin factures de llum i aigua, doncs es mostrarà com fer una lectura adient per poder entendre-la. 
 
L’activitat tindrà lloc d’11 a 13 hores, al centre cívic Torre Julià. 
 
Neteja Alegre!
 
Sant Quirze Vallès Natura organitza una Jornada de Neteja Alegre i Popular a la Serra de Galliners, el proper diumenge 11 de novembre. A partir de les 9.30 hores us podeu trobar al parc de Can Feliu, des d’on es sortirà per recórrer la serra i participar en aquesta jornal de neteja. Per participar-hi, cal portar guants, calçat esportiu o de muntanya i aigua.
 
En finalitzar l’activitat es farà una cloenda amb aperitiu i actuació del grup musical Bufanúvols.
Si esteu interessats/des, només cal que envieu un correu electrònic a: sqvnatura@gmail.com.
 
Més informació, a l'agenda municipal.