Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Lourdes Garcia rep el Primer Premi Musical Josep Brossa

L'acte va comptar amb un nombrós públic assistent i amb l'actuació dels Happy Jazz Feetwarmers


Lourdes Garcia rep el Primer Premi Musical Josep Brossa

La directora de la Societat Coral Il•lustració Artística, Lourdes Garcia Espinal, va rebre ahir diumenge 11 de novembre el Primer Premi Musical Josep Brossa. Garcia va pujar emocionada a l’escenari de la sala de la Patronal que porta el mateix nom que el premi i a qui va fer referència en el seu discurs d’agraïment, ja que Brossa va ser també director de la coral del poble. Garcia va destacar que just ara va complir 20 anys des que es va unir a la Societat Coral Il•lustració Artística i gràcies a la pràctica del cant coral ha pogut dedicar-se professionalment a la seva gran passió, la música. També va agrair al jurat l’atorgament del premi i va destacar que sempre és especial rebre un premi al poble on vius.

El guardó el van lliurar el president de l’associació Amics de la Música, José Ourille, i l’alcaldessa de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras, que com a presidenta honorífica del jurat va dedicar unes emotives paraules a la premiada, a qui va felicitar per tots els èxits de la seva carrera, i va agrair als Amics de la Música l’aposta pels concerts en directe que estan duent a terme aquest any perquè la ciutadania tingui propostes culturals atractives al poble.

Abans del lliurament del Premi, el presentador de l’acte, Josep Bartomeu, va fer un agraïment públic als músics de Sant Quirze que han participat en la programació que l’entitat ha dut a terme al poble durant el present any i va anunciar els propers concerts programats. Va arrodonir l’acte l'actuació del grup de jazz capitanejat pel mestre Oriol Romaní, Happy Jazz Feetwarmers, que van oferir un repertori de jazz clàssic que va fer vibrar al nombrós públic assistent, que va acabar corejant una alegre versió del tradicional tema gòspel “When the saints go marching in”.

Lourdes Garcia, Premi Musical Josep Brossa
Lourdes Garcia és actualment la directora de l'Agrupació coral Talia de Sabadell, de la Societat Coral Il•lustració Artística de Sant Quirze del  Vallès i del cor Dríade Grup Vocal de Terrassa. També és professora de teatre musical de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès i ha realitzat tallers de cançons a diverses corals i grups vocals. Des de l’estiu passat forma part de l’equip tècnic de la Federació Catalana d’Entitats Corals. Hem de destacar també, que com a actriu-cantant, ha format part de l’elenc de la producció oficial de Sister Act, el Musical, al Teatre Tívoli de Barcelona, a la gira per diverses ciutats d’Espanya i a la temporada del Teatro Nuevo Alcalá de Madrid.