Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Comencen les actuacions per reconstruir el mur de la Masia de Can Barra

Els treballs permetran connectar visualment l'equipament amb l'exterior i inclouran algunes feines de jardineria i pavimentació


Comencen les actuacions per reconstruir el mur de la Masia de Can Barra

Avui s’ha signat l’acta de replanteig de les obres del mur de Can Barra. D’aquesta manera, es dóna el tret de sortida oficial a l’inici d’aquesta actuació. Recordem que es tracta de la reconstrucció de la tanca que recupera la idea de fer evident la presència de la Masia i la Casa dels Senyors des de l’espai exterior de l’equipament. L’obra continuarà amb l’execució del muret de formigó i la reixa de barrots verticals, ja iniciada en la primera actuació de rehabilitació  D’aquesta manera, tot el conjunt d’aquests equipaments es veurà amb claredat, integrant de manera visual l’equipament en l’espai públic que l’envolta.

També s’intervindrà al pati interior de la masia, pavimentant l’àmbit que limita amb la tanca exterior, actualment de sauló. El nou paviment permetrà eliminar l’acumulació d’aigua de pluja en el terreny. 
Recordem que el mur de paredat de pedra i morter va cedir en tota la seva longitud per una sèrie de patologies provocades per la humitat, les inclemències meteorològiques, l’erosió i la pèrdua del material aglomerant del mur.
Finalment, l’actuació incorporarà un tractament de jardineria en la part exterior de la tanca que limita amb el passeig de Can Barra.
L’empresa que executarà l’actuació és Obres i Contractes Penta SA, per un import de 54.580,97€. Es preveu que la durada dels treballs sigui d’un mes.