Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Millores a les zones de joc infantil i en diferents punts de la via pública

Finalitzen algunes actuacions de treballs relacionats amb els parcs, els embornals i la mobilitat


Millores a les zones de joc infantil i en diferents punts de la via pública

El Parc de les Morisques ja compta amb unes zones de joc infantils adequades i millorades. També el parc de la plaça Catalunya. Els espais disposen de sòl amb sorra de Santa Coloma i equipaments més nous que els que hi havia fins ara, ja en mal estat. El canvi del sòl permet millorar el joc i fer-lo més segur i, a més, manté els espais més nets. On també s’ha millorat la zona de joc infantil ha estat al parc de Pedres Blanques.

Aquestes actuacions formen part dels Pressupostos Participatius de 2016 i ja són una realitat.
S’hi sumen altres projectes com l’arranjament de dos embornals del carrer Vila Puig, 87. S’han arreglat les clavegueres d’aquesta zona i s’han adaptat els embornals per construir-hi un sifó.
Cal remarcar també que aquestes actuacions s’afegeixen a execucions com el pas de vianants del carrer Mercè Rodoreda. Aquest pas rebaixa la velocitat en aquesta via. De fet, en reduir la distància entre passos de vianants elevats els vehicles no assoleixen tanta velocitat i, a més, es comunica la zona de les escombraries amb el veïnat.
Aquestes actuacions també formen part dels Pressupostos Participatius de l'edició de 2016. Podeu consultar tota la informació al respecte, en aquest enllaç.
En un altre ordre d'actuacions, al passeig de la ronda Santa Julita s'hi han instal·lat quatre bancs, donant resposta a una demanda veïnal i facilitant la mobilitat a peu per la zona.
Trobareu més informació sobre les execucions dels pressupostos, en aquesta notícia.