Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El santquirzenc Unai Zorraquino protagonista del projecte del TNC Youth#4

Zorraquino és alumne de l’Espai d’Arts Escèniques de Sant Quirze


El santquirzenc Unai Zorraquino protagonista del projecte del TNC Youth#4

Unai Zorraquino, alumne de l’Espai d’Arts Escèniques de Sant Quirze, ha estat seleccionat per actuar al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) dins del projecte Youth#4. Aquest és un espectacle on els joves són els protagonistes i inaugura el nou projecte per a joves que el TNC inclou per primera vegada dins la seva temporada teatral. Caixaescena va obrir una convocatòria adreçada a joves d’entre 15 i 18 anys per crear un espectacle concebut i dirigit per Didier Ruiz, de “La compagnie des Hommes”, amb l’objectiu de donar visibilitat i reconeixement a les pràctiques teatrals que es realitzen a l’àmbit educatiu i apropar la programació teatral del TNC al públic jove.

Alguns dels alumnes de l’Espai d’Arts Escèniques van accedir a la convocatòria. Dos d’ells van passar per dos dies de càstings llargs de 3 hores. Finalment, la Laia Blanca es va quedar a les portes de participar-hi i l’Unai Zorraquino va ser seleccionat.

Els assajos s’estan fent al CaixaForum de Barcelona i estrenaran el 29 de novembre en sessions per a instituts i el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre per a públic general.  El passat dimarts 13 de novembre, un equip de televisió va gravar els assajos del grup de l’Unai per preparar un programa que anirà pel canal 33 i que mostrarà tota l’experiència de Youth#4.